Sedmiletý chlapec se vyfotil. O chvíli později byl mrtvý

Facebook.com/Romaldo Bitencourt
Facebook.com/Romaldo Bitencourt

Sedmiletý kluk se usmíval na fotografii, avšak krátce poté byl rychle přepraven do nemocnice. Bohužel se nepodařilo zachránit jeho život. Lékaři neměli pochybnosti o příčině Arthurovy smrti. Toto by mělo být povědomí pro každého rodiče.

Chlapec si chtěl jen hrát

Právě zážitek sedmiletého chlapce v Brazílii poukazuje na důležitost toho, aby rodiče pečlivě sledovali, jak se jejich děti baví. Arthur tragicky zemřel krátce poté, co byla pořízena jeho fotografie.

Na posledním snímku je chlapec vidět s širokým úsměvem, zírá do kamery a ukazuje palec nahoru jako znamení „v pořádku“. Bohužel, hra na stavbě se pro Arthura stala osudnou a připravila ho o život.

Vyfotili ho, chvíli poté byl 7letý chlapec mrtev

3.srpna si chlapec všiml, že na nedalekém staveništi je světle šedý kopec . Arthur si tam bez přemýšlení začal hrát a nakonec se do toho zahrabal až po krk a zapózoval na nešťastné fotografii.

Bohužel to byl kopec vápenného prášku. Opatrovníci sedmiletého dítěte si neuvědomili, že právě odsoudili dítě k smrti . Několik okamžiků po vstupu do vápenného prášku došlo k těžké otravě.

článek pokračuje na další stránce…