Sestra na chvíli nechala nemocného novorozence. Když se vrátila, zjistila něco děsivého

dítě 2

Jak se ukázalo, popáleniny nebyly to nejhorší, co se chlapci stalo. Po nehodě jeho matka uvedla, že se o své dítě nedokáže postarat, a opustila ho.

Je něco horšího, než když matka opustí své trpící dítě? Dobrovolníci a aktivisté za práva dětí, stejně jako lékaři a mnoho dalších společně pracovali na nalezení nového a lepšího domova pro Matvey.

Všichni se rychle dozvěděli příběh o chlapci. Nejlepší nemocnice v zemi mu byly připraveny pomoci. Hlavně však existovaly rodiny, které se o chlapce chtěly starat.

Celý proces však nebyl tak jednoduchý, jak by se mohlo zdát. Dvě ženy se pokusily adoptovat a mezitím se vrátila i biologická matka. Chlapec se stal slavným a to povzbudilo matku, aby získala dítě zpět.

Naštěstí soud rozhodl jinak. Matveyho adoptovala žena z Moskvy, která se nijak nesnažila získat pozornost médií. Chtěla mu dát lásku a klidný domov.

Světlana se do chlapce okamžitě zamilovala. K celé situaci také napsala komentář.

– Je na čase napsat ti o nás. Proces adopce je dokončen. Matvey je nyní součástí naší rodiny, i když je to jen formalita, protože jsem ho miloval v okamžiku, kdy jsme se potkali.

Matvey již prodělal mnoho operací, ale čeká je ještě mnoho dalších.

K dnešnímu dni chlapec již hýbe rukama, ale stále nemá nos. Někdy nosí protézu. Nejdůležitější však je, aby se usmívala co nejkrásněji.

Letos se chlapec dokonce poprvé vydal k moři s rodiči a starším bratrem.

Matvey si za celý život prošel více než většina z nás. Cítil, co je to utrpení a odmítnutí. Naštěstí to vypadá, že konečně trefil to správné místo, kde cítí, co je to láska a pocit bezpečí.

Zdroj: heftig.de