Seznamte se s Nostradamovými zoufalými předpovědi na rok 2021, které děsí každého

Hlad

Tato předpověď je jednou z nejbližších realitě. Nostradamus uvedl, že kromě nárůstu zemětřesení a šíření virů po celém světě bude planeta trpět hladomorem v biblickém rozsahu, který by mohl být poněkud apokalyptický. S nárůstem sociální nerovnosti tváří v tvář pandemii se tato možnost již stává realitou, ať už s esoterickými předpovědi nebo bez nich.

Sluneční bouře

Podle předpovědí se blíží doba, kdy planeta utrpí škody způsobené přírodními katastrofami, které způsobí vysoký počet migrací a nedostatek přírodních zdrojů.

Asteroid zasáhne Zemi

Nostradamus řekl, že ohnivá jiskra označí oblohu, což naznačuje srážku planety s asteroidem. Pravda nebo iluze, je známo, že NASA tuto možnost nějakou dobu monitoruje, protože podle vědců a astronautů v instituci by asteroid KF1 mohl zasáhnout Zemi až do května 2021.

Zemětřesení

Francouzský lékař napsal, že 25. listopadu 2021 utrpí Kalifornie ve Spojených státech hrozné zemětřesení. Někteří další vizionáři to předpovídali jinde, zejména v Severní Americe. Kubánský Mhoni a brazilský Carlinhos jsou dva, kteří již hovořili o možnosti zemětřesení v roce 2021. Mhoni uvedl, že k nim dojde v Mexiku a části Spojených států, obě země v Severní Americe.

Mozkové čipy

Tato možnost se zdá být spíše z fiktivního filmu nebo ze scény z telenovely na konci času na RecordTV, ale podle Nostradama budou vojáci používat čipy v mozku od roku 2021. v rukou, ale stále nejsou k dispozici žádné informace o jakémkoli vyvíjejícím se mozkovém čipu.

Zdroj:news.com