Shopaholicadel svatbu neřeší. Chce miminko a prý bude skvělou mámou!

Adéla Pulcová, známá jako Shopaholicadel, neplánuje svatbu s novým přítelem a podle ní je důležitější mít dítě. Svatba je pro ni jen „blbý papír“, který nehodlá příliš řešit. Jejím hlavním zájmem je založit rodinu a mít dítě, což považuje za nejkrásnější věc, jakou mohou mít lidé. Adéla věří, že se s Honzou stanou skvělými rodiči, jaké by si její dítě zasloužilo. I když Adéla neměla vyrůstat s tátou, pro své dítě chce úplnou rodinu, kterou jí samotné chyběla.

Adéla Pulcová prozradila, že se s přítelem chystají založit rodinu a plánují miminko. Svatba pro ni není tak důležitá jako mít dítě. Chtějí být skvělými rodiči a poskytnout dítěti úplnou rodinu, kterou Adéla sama neměla. Přiznala, že si jde s Honzíkem užít procházku a poté udělat „dospělácké věci“, aby se zadělalo na těsto na miminko.

Přitom poradila ženám, že pokud chtějí otěhotnět, neměly by se během pohlavního styku soustředit na tuto myšlenku a měly by být trpělivé a bez stresu. Navíc by nejraději chtěla dát Honzíkovi těhotenský test na Štědrý den.