Silná modlitba za ty, které pronásledují neúspěchy – nejmocnější zbraň proti démonům

V životě jsou období, kdy se objeví „černý pruh“. Někdo to vzdává, vzdává se a upadá do těžkých depresí a někdo bojuje do posledního!

Žalmy pomáhají věřit ve vlastní sílu a změnit život k lepšímu, zbavit se všech problémů a problémů. Jejich síla je nepopiratelná. Již v dávných dobách svatí otcové říkali, že ďáblové se nejvíce báli žalmů. A mnoho věřících ví, že je to mocná zbraň.

Žalm 34 je voláním o pomoc, které bude vždy slyšet.

Žalm Davidův 34 (prorocký)

Pán! Buď soudcem těch, kteří se mnou bojují, a poraz ty, kteří mě chtějí porazit.

Vezměte svou zbraň a štít a přijďte mi na pomoc. Vytáhni svůj meč a zablokuj cestu těm, kdo mě pronásledují. Řekni mé duši: „Jsem tvoje spása.“

Ať se zastydí ti, kdo hledají mou duši. Ať se ti, kteří proti mně plánovali zlo, obrátí a přikryjí se potupou, ať se stanou jako prach před větrem! A ať je zažene anděl Páně. 

Ať je jejich cesta temná a kluzká a ať je pronásleduje anděl Páně. Neboť bez viny na mě tajně nastavili sítě, vykopali jámu pro mou duši.

Ať na něj nečekaně přijde smrt. A ať ho zachytí síť, kterou mi tajně nastavil, a ať spadne do té jámy k smrti.

A má duše se bude radovat v Pánu, bude potěšena spasením od Něho. Všechny mé kosti řeknou: „Pane, kdo je jako Ty? Osvobozuješ slabé od silných, chudé a nuzné od jejich utlačovatelů.“

Stali se proti mně nespravedliví svědkové; Ptají se mě na věci, které neznám. Dávají mi zlo za dobro, osiřeli mou duši.

Já, když byli nemocní, oblékl jsem se do smutečních šatů, pokořil jsem svou duši půstem a má modlitba ze srdce neustávala.

Jako bych hledal přítele nebo bratra, chodil jsem, truchlil a plakal, jako bych hledal svou matku.

A radují se z mého neštěstí, shromažďují se a radí se, jak zvětšit mé rány, zahanbují mě, nevím proč. Lákají, posmívají se, skřípou na mě zuby.

Pokračování na další straně