Slovenská zpěvačka se týden po náročném porodu zhroutila

Dominika Jurena Stará (Zdroj: Instagram DS)
Dominika Jurena Stará (Zdroj: Instagram DS)

Dominika Jurenová nedávno přivítala své druhé dítě, dcerku Izabelu, která přišla na svět o něco dříve než byla plánována. Tato událost je pro ni velmi náročná, i když se na ni psychicky připravovala, a stala se tak dvojnásobnou maminkou vedle svého ročního syna Miška. Dominika, která kdysi slavila úspěchy jako superstaristka, byla sama porodem překvapena.

I přes to, že porod přišel jako překvapení a proběhl nesmírně rychle, mám na něj jen ty nejkrásnější vzpomínky. Totéž platí i pro celý pobyt v nemocnici. Takže když jsme odcházeli domů, měli jsme nejenom krásnou a zdravou holčičku, ale také úžasný pocit, že jsme udělali správné rozhodnutí, a že tento krásný zážitek nikdy nezapomeneme. To sdílela zpěvačka nedávno na svém účtu na Instagramu.

Dominika Jurena Stará (Zdroj: Instagram DS)

Nicméně momentálně přiznala, že prochází nejnáročnějším obdobím v životě. „Zažili jsme pravděpodobně nejnáročnější týden, jaký si pamatuji. Máme novorozeného potomka a malé dítě doma. Naše ustálená domácnost, která se náhle musela přizpůsobit čtyřem členům. Já jsem unavená po porodu císařským řezem. Navíc nás všechny postihla nemoc,“ popsala.

článek pokračuje na další stránce…