Slzy, největší bolest, největší zklamání! Tato znamení čekají těžké časy!

 ŠTÍR

Vaše srdce je zlomené. Je to fakt, ale není to vidět. Vůbec nevypadáte jako člověk, který prochází těžkými časy. To musíme říct. Je velmi důležité zdůraznit, že není pochyb o tom, že budou následovat velmi krásné a příjemné chvíle. Že si budete moci říct, že se vaše přání splnila a že jste dostali vše, na čem vám opravdu záleží… Důležité však je, abyste byli do té doby trpěliví.

Musíme vás varovat, že dny nejsou správný čas na to, abyste někomu sdělili svá tajemství. Mohla by se ukázat jako největší chyba, jakou jste kdy udělali. Nechte svá tajemství zůstat tajemstvím, protože ne každý, za koho si myslíte, je váš přítel.

RYBA
Těžké dny vás nečekají. Následují vás však těžká rozhodnutí, a jelikož jste prostě jemní, bude vám to všechno připadat, jako by se vám hroutil svět, což není pravda. Jen se v klidu. Dejte si na všechno čas a především pochopte, co chcete. Mějte na paměti, že máte právo žít tak, jak si osobně přejete, bez ohledu na to, co si o tom kdo myslí.

Je však možné, že se někteří příslušníci vašeho znamení dostanou do situace, kdy budou přesvědčeni, že jim lhal někdo, na kom jim velmi záleží. Pokud tato situace nastane, nedělejte problémy. Nedovolte, aby ten člověk viděl, jak jste zraněný, protože by to mohl použít proti vám. To je to, co musíme zdůraznit. Je důležité říci, že není pochyb o tom, že to pro vás bude těžká životní lekce. A že se k tomu člověku navždy otočíte zády, což si zaslouží někdo, kdo se s vámi dokázal dohodnout na něčem tak velkém a významném.