Šok! Žena, která byla omylem pohřbena zaživa

Žena, která byla vdaná, ale neměla děti, od 7 let trpěla mdlobami a užívala antikonvulziva.

Příbuzní se se „zesnulým“ rozloučili a následující den byla žena pohřbena v betonovém hrobě na obecním hřbitově v jejím rodném městě Riashan das Nevis.

Minulý pátek však obyvatelé žijící poblíž hřbitova spustili poplach poté, co uslyšeli výkřiky, klepání a sténání vycházející z kamenného hrobu. Žena v domácnosti Natalina Silva řekla brazilskému webu G1, že večer slyšelo mnoho lidí tlumené výkřiky.

Řekla: „Když jsem se dostala do hrobu, uslyšela jsem zaklepání zevnitř. Nejprve jsem si myslel, že si ze mě děti hrající si na hřbitově dělají legraci. Ale pak jsem slyšel její dvojí sténání a po těchto dvou sténáních ztichla. “

Santosova matka, 66letá Hermana de Almeida, říká, že když vytáhli a otevřeli rakev, našli na těle její dcery rány, které tam v době pohřbu nebyly.

Žena uvedla: „Pokusila se otevřít víko, dokonce i nehty, které byly zatlučeny, byly zvednuty. Ruce měla v ranách, jako by se snažila dostat ven. “

A Ana Francisco Diaz, která žije poblíž hřbitova, řekla brazilské hlasatelce Globo, že mnoho lidí, kteří se dotkli těla zesnulé, cítilo, že je stále v teple.

Příbuzní věří, že Santos byl nesprávně prohlášena za mrtvou a incident ohlásili policii.

zdroj:nevsedoma.com