Šokující! Po přečtení tohoto článku vyhodíte svůj počítač z ložnice a každou noc budete vypínat router!


Odborníci tvrdí, že lidé kteří jsou geneticky zatíženi, pod vlivem vln generovaných pomocí routeru mají větší předpoklad ke vzniku rakoviny. Počítače jsou taky používány na školách, a proto jsou i děti vystavené škodlivému záření prakticky po celý den.

Bohužel se na toto téma mluví velmi málo a lékařka Erica Mallery-Blythe na to má racionální zdůvodnění… Velkým korporacím záleží na tom, aby společnost nevěnovala pozornost záření. Zákaz přístupu do sítě Wi-Fi na veřejných místech by znamenalo velké mínus z peněz pro ty, kteří poskytují licence. Jako obvykle – nejdůležitější jsou peníze.

Vědeli ste, že sme všichni vystaveni škodlivému záření deset biliónů krát více než lidé v 60. letech? Je dobré si též pamatovat, že malé děti více „absorbují“ záření. Pětileté dítě přijme větší dávku záření než dospělý, protože je jeho lebka tenší a i orgány mnohem citlivější. Asi Vás nepřekvapí, že rakovina mosku je nejčastějším onemocněním, které postihuje děti.
To, co vidíte na obrázku je vizualizace okolního záření vytvořená umělcem jménem Nickolay Lamm. Trochu děsivé, že?

Negativní účinky záření je ale možné snížit pomocí prostých omezení! Nezapomeňte na noc vypnout router, zvláště když spíte v místnosti, kde je počítač. Snažte se řídit dobu, po kterou děti tráví u počítače a hrajou se s telefonem. Také si pamatujte, že s mobilním telefonem vedle hlavy se rozhodně nespí.

Zdroj:sdilejteto