„Srdcervoucí loučení matky se siamskými dvojčaty před riskantní operací – Následky šokovaly i lékaře!“

Po narození zjistili, že jejich synové Jadon a Anias jsou srostlí lebkami. Když byly děti ve věku třinácti měsíců, rozhodli se lékaři i rodiče pro velmi riskantní operaci. Tato operace mohla ohrozit život jednoho nebo obou dětí a mohla zanechat dlouhodobé následky. Po několika operacích Christian a Nicole si uvědomili, že jediné, co mohou nyní udělat, je čekat, modlit se a doufat, že osud bude nakloněn jejich synům.

Budoucnost byla plná nejistoty, a tak rodičům nezbývalo nic jiného, než věřit lékařům a doufat. Dr. Sanjay Gupta z CNN sledoval pár celý den před vzácným a riskantním zákrokem. Otázka, která se neustále honila v mysli Nicole a Christiana, zněla: Přežijí obě děti a budou v pořádku? Budoucnost byla naplněna nejistotou, a jako rodiče, kteří by si nikdy nepřáli být na jejich místě, zůstávali v neustálém napětí.

Po šestnácti a půl hodinovém chirurgickém zákroku, který se uskutečnil 14. října 2016, s radostí zjistila Nicole, že obě děti přežily a byly úspěšně odděleny. Na svém Facebookovém účtu napsala:

„Ano, vždy byli spolu. Stále tomu nemohu uvěřit! Bůh je milosrdný! Děkujeme úžasnému týmu lékařů! Máma a táta na vás čekají a milujeme vás více než život samotný.“ Obě děti se zotavily dobře, správně se vyvíjejí a díky obrovskému úsilí lékařů obdržely šanci na zcela normální život.