SRDCERVOUCÍ PŘÍBĚH! Pomáhá svému hubenému synovi vstát, aby si mohl vyzkoušet oblečení na pohřeb

Na tomto obrázku matka umožňuje synovi řídit auto, ale pouze pokud souhlasí s léčbou. Podařilo se nám ho přesvědčit. Bohužel o několik hodin později Cindy mluvila s lékařem hospice, který řekl, že chlapcovy dny jsou sečteny…

Rakovina se vyvíjela alarmujícím tempem. Kvůli nádoru v hlavě se pod okem objevila modřina. Na obrázku je ubrousek nad její postelí se vzkazem od jejích oblíbených servírek z nedaleké restaurace.

Cindy a její nejlepší kamarádka Kelly Whysong leží s chlapcem. Derekovi došel čas a byl slabší a slabší. Žena mu napsala dopis, ve kterém blahopřála k její odvaze.

28. dubna Cindy vybírá oblečení, aby konečně pohřbila Waist… Na košili jsou úsměvné nálepky, které dostala od personálu hospice.

Chlapec byl vyčerpaný. Snaží se však vstát, aby si vyzkoušela všechno oblečení. Takhle vypadá břicho kvůli nádoru. Bohužel kalhoty už nelezly nahoru…

Derek políbí svou matku na charitativní akci. Už nemohl chodit…

8. května 2006 musel Derek užít silné léky proti bolesti. Všichni věděli, že je konec…

10. května 2006 matka v slzách sledovala, jak sestra proplachuje synovi katetr. Později jí dá silné anestetikum, aby mohl Derek bezbolestně odejít.

Cindy naposledy políbí své milované dítě a zazpívá jí svou oblíbenou píseň. Naposledy …

Na pohřbu jde žena vepředu, zatímco její ostatní synové a Derekovi přátelé nesou rakev.

Waist byl pohřben 19. květnav parku Mount Vernon.

Zdroj:Facebook