Starověký cikánský horoskop: podívejte se, jaký je váš romský symbol, ukáže vám, jaký život vás čeká!

Kolo – 21. června – 21. července

Kolo v cikánském horoskopu symbolizuje ústřední postavení rodiny, mateřství, evoluci. Kolo je také symbolem spojení a komunikace. Domorodci symbolu mají velmi rozvinutou a složitou osobnost. Jejich nálady mohou kolísat, ale protože jim jejich vztah dává sílu, jejich duchovní mír se rychle obnoví.

Hvězda – 22. července – 22. srpna

V cikánském horoskopu má hvězda šest větví, symbolizujících rovnováhu a štěstí. Domorodci symbolu respektují ostatní a po celý život stojí při svých rodinách. Díky svému optimistickému vnímání jsou vždy připraveni přijmout úspěch ve svých prsou. Domorodci symbolu mohou také vynikat v umění.

svíčka – 23. srpna – 23. září

V cikánském horoskopu tento symbol symbolizuje snahu o dokonalost a přesnost. Jedná se o velmi důležité ctnosti, které by tam měly přebývat v každé lidské bytosti. Domorodci symbolu vždy bojují za svou pravdu, milují, když se věci vyvíjejí tak, jak chtějí. Mohou však být velmi kritičtí v nesčetných oblastech života.

Mince – 23. září – 22. října

Mince je symbolem rovnováhy a pravdy. Mince je považována za jeden z nejmocnějších symbolů, které mohou ovlivnit svět mnoha způsoby. Domorodci symbolu jsou válečníci, kteří vytrvale bojují za svou pravdu, za sebe, za ty, kteří jsou pro ně důležití. Mohli by snadno vstoupit do právnické kariéry, ale více je přitahují kreativní věci. Jsou umělci milující a rádi sní, pro ně je to sebevyjádření.

Nůž – 23. října – 21. listopadu

Nůž může vypadat jako strašidelný symbol, protože může symbolizovat život a smrt. Je to jedno z nejsilnějších znamení v cikánském horoskopu. Domorodci symbolu jsou silní, analytičtí a chápaví. V lásce je nechají ovládnout emocemi. Jejich rodina je respektuje.



Sekera – 22. listopadu – 21. prosince

Sekera je symbolem síly, nezávislosti, překračování hranic. Sekera je nicméně jedním z nejoptimističtějších symbolů, představujících štěstí a ochranu. Domorodci symbolu se rádi učí nové věci. Jsou ochotni bojovat za své touhy. Jsou to tedy silní a vážení jedinci.

Podkova – 22. prosince – 20. ledna

Podkova je symbolem štěstí. Symbol práce a úsilí. Domorodci symbolu jsou pracovití. Jejich rodina se na ně může spolehnout, naslouchat jim a rádi jim pomohou. Jsou ctižádostiví a nezvládají výzvy. Svou rodinu mají kvůli svým kvalitám velmi rádi.

zdroj: ketkes.com