Štěstí v lásce: Tato tři znamení budou v příštích sedmi dnech skutečnými favority štěstí!

VODNÁŘ

Tento týden se do vašeho života vrací bývalá láska. O tom není pochyb. Je připravena na cokoli, aby vás měla po svém boku, a to je jisté. Dejte té lásce ještě šanci, samozřejmě, pokud to cítíte stejně jako ona. A pokud si stále nejste jisti svými touhami, pak byste neměli dávat falešné naděje.

Musíme říci, že není pochyb o tom, že tento týden splníte své milostné sny, ať už jste ve vztahu nebo ne. Život je zázrak, ale co musíme říct, není pochyb o tom, že budete upřímně šťastní a že konečně začnete na poli citů. Láska je pro vás velmi důležitá a vaše přání se nakonec splní a budete milováni a šťastní….

KOZOROH

Jestli má někdo tento týden zažít dramatickou změnu na poli emocí, jste to vy. Musíme říct, že je důležité, abyste se nevzdávali toho, co chcete. Je ale velmi důležité mít na paměti, že pokud chcete být šťastní, je důležité zapomenout na svou hrdost.

Je pravda, že budete mít moc hezké dny, ale pokud vám na své hrdosti a zášti až příliš záleží, pak v žádném případě nedoufejte, že splníte svá milostná přání. Upřímně, jen když si dovolíte slepě naslouchat svému srdci, pochopíte tento týden, co je pravá láska, a budete si ji upřímně užívat. Oddejte se citovým králům.

Zdroj:esoteric