Středa až neděle: Do konce týdne udělá jedno znamení největší rozhodnutí v životě!

 PANNA

Jedna rakovina je kvůli vám připravena jít za všechno nebo nic. Upřímně tě miluje a je to jedna z těch lásek, které si lze jen přát. Naší upřímnou radou je dobře si rozmyslet, co chcete, ale také co je pro vás v danou chvíli nejlepší. Pokud sníte o lvu nebo beranovi, pak řekněte pravdu řečené rakovině, aby už nedoufal.

VÁHY

Od středy do neděle vyjde najevo jedno velké tajemství. Musíme říci, že to v žádném případě nebude to, co byste chtěli, ale nemůžete nic změnit.

Musíme říci, že je na vás, abyste byli silní. Dávat si pozor, co slibujete, ale také nebýt v první řadě pyšný.

ŠTÍR

Čekají vás poměrně těžké dny. To musíme říct. Staráte se o jedno měřítko a ona je připravena na cokoliv, aby vás měla po svém boku, ale teď není čas na lásku. Zaměřujete se na rodinné problémy, ale pomalu. Všechno bude v pořádku, myslete pozitivně.

Někteří členové vašeho znamení obdrží peněžní ceny.

STŘELEC

Pokud vám někdo v minulosti ublížil, vězte, že je jisté, že vás dotyčný požádá o odpuštění. Je na vás, abyste to získali, ale musíme říct, že tomu člověku skutečně záleží. Možná to nedává najevo správným způsobem, ale není pochyb o tom, že její emoce jsou upřímné.

 KOZOROH

Cítíte se skvěle. Jedna váha je s tebou a udělal bych cokoliv, abych ti to dokázal.

Ale musíme říct, že jí musíte dát tolik, kolik ona dává vám. Jen v takovém případě může dojít ke skutečné lásce a oba můžete najít štěstí, které si rozhodně zasloužíte. Na který jste dlouho čekali.

 VODNÁŘ

To bude období, kdy jsou možné zázraky. Takže od středy do neděle budete ve velmi dobré náladě. Rozhodně byste si ale měli dávat pozor na to, co chcete, protože by se to mohlo splnit. Někteří členové vašeho znamení mohou být dokonce navrženi do konce tohoto týdne. Jen vy víte, jestli je to to, po čem vaše srdce touží.

 RYBA

Máte před sebou moc hezké období. Musíme říct, že jeden rak se o vás stará a je k vám upřímný. S ním jsou ve vašem životě možné zázraky, a proto je velmi důležité položit si otázku, zda k němu cítíte totéž. Protože pokud ano, tak se dá říct, že v oznámení je velká láska.

Zdroj:esoteric