Strom přání: vyberte ovoce a zjistěte, co vás v budoucnu čeká

4 – Zacházíte s náročnými lidmi: projevuje se to ve vztahu k sobě i k ostatním. Pokud jste něco počali, pak, jak se říká, „pohnete horami“, ale dosáhnete svého cíle. Nevzdávejte to, děláte všechno správně.

5 – Vaše přirozeně impulzivita vám často brání dosáhnout výsledků. Snažte se věci nespěchat, cvičte nádech-výdech, někdy byste měli uvolnit sevření, abyste dosáhli výsledku.

6 – Štěstí vás vždy doprovází, ale někdy vám brání vaše vlastní lenost. Stojí za to neodchýlit se od svých vlastních a jít směrem k naplnění vaší touhy.

7 – Trpělivost, pouze trpělivost ke splnění vašeho přání, musíte být trpěliví a čekat na čas.

8 – Nenechte se zavěsit na svou touhu, někdy stojí za to rozptýlit a přemýšlet o něčem jiném. K dosažení výsledků je někdy nutné „dostat se z mé hlavy“ na myšlenku na něj.

9 – Ujistěte se, že vaše touha je na pokraji naplnění. Buďte připraveni na to, že vaše touha patří do kategorie „je to nutné?“

10 – Někdy z vesmíru chceme příliš mnoho. Položte si otázku: je možné obejmout nesmírnost? Možná stojí za to jít do cíle prostřednictvím malých vítězství.

11 – Když si položíte otázku o nerealizovatelnosti svého přání, položte si otázku: „Co pro to dělám?“ Možná by stálo za to vynaložit určité úsilí.

12 – Přání se téměř splnilo.

Zdroj:esoteric