Superměsíc ve Vodnáři 12. srpna: Čas rozhodování – ať je volbou láska

Pokud některé z činností, které děláte, nejsou v souladu s vaší duší nebo se vzdáváte některých svých povinností, tento úplněk vás může upozornit na tuto informaci.

Lekce, které Saturn přináší, mohou být někdy drsné, ale vždy přinášejí příležitosti k většímu růstu. Dokud jste ochotni dělat práci a převzít kontrolu nad směrem svého života, bude vám poskytovat podporu a pomůže vám dosáhnout výšek, o kterých se vám ani nesnilo.

Když děláte práci, kterou před vás Saturn klade, může to přinést úspěch, pocty a odměny.

Tento úplněk je také úzce spojen s konjunkcí Severního uzlu Uran. Tato kosmická energie je nastavena tak, aby otřásla věcmi, které jsme kdysi považovali za stabilní.

To se děje spíše na globální než osobní úrovni a může aktivovat problémy kolem zemědělství, přírodních zdrojů a financí.

V těchto oblastech jsme již viděli mnoho problémů, ale konjunkce Severního uzlu Uranu bude i nadále odhalovat věci, což nám nakonec pomůže provést udržitelné, dlouhodobé změny, které nás snad posunou do vyššího stavu našeho společného osudu!

Na osobní úrovni nás Úplněk spouštějící energie Uranova severního uzlu může přimět k přemýšlení o tom, na co se můžeme skutečně spolehnout a jak se vypořádat s pocity nestability, které se v našich životech objevily.

Možná budeme muset změnit své způsoby, jak dělat věci, abychom se přizpůsobili nebo se rozhodli, zda opravdu chceme pokračovat v cestě, na které jsme.

Zde se můžete ponořit hlouběji do energií severního uzlu Uranu, ale nakonec bude tento úplněk fungovat jako katalyzátor, který pomůže přinést více této energie do našeho vědomí a do struktury naší větší společnosti.

Se Saturnem v konjunkci s Uranovým severním uzlem se můžeme cítit trochu těžce nebo obzvlášť citlivě a emocionálně.

Udělejte v tomto úplňku vědomé rozhodnutí věnovat čas a energii tomu, co vás naplňuje. Vědomě se rozhodněte vidět věci způsobem, který ctí vaši pravdu a přináší mír. Dovolte svému srdci, aby vyzařovalo jako Měsíc, aby bylo velké, jasné a plné.

Jsme to my, kdo rozhoduje o svém vnitřním světě, ať je volbou láska.