SVATEBNÍ DEN PROZRADÍ, JAK DLOUHO VAŠE MANŽELSTVÍ VYDRŽÍ? Své datum vybírejte pečlivě, odhaluje mnoho významů!

pět.

Toto číslo označuje pár jako vztah jedinců, kteří spolu skvěle vycházejí, ale milují své svobody a za důkaz lásky považují pohled stejným směrem. Nezbytně sdílejí stejný hodnotový systém a vztah obohacuje cestování, změna, socializace. Často se budou stěhovat, měnit zaměstnání a projekty, ale takové vibrace si udržují kouzlo a pocit společného zápasu se životem, který je spojuje. Kromě toho je tento vztah velmi sexuální – stejně jako intelektuální.

Šest

Toto číslo je spojeno s extrémní emocionalitou, Venuší, krásou, touhou a láskou. Je v něm spousta smíchu i slz. Obvykle se jedná o partnery, kteří jsou oba nesmírně emotivní, hraví, ale také hrdí. Jsou schopni hodiny mluvit a hádat se a živit se vzájemnými komplimenty a projevy lásky. Největší výzvou tohoto vztahu je přílišná žárlivost a majetnictví jedné strany.

Sedm

Snoubenci, kteří zvolili toto datum pro svatební den, by se měli mít na pozoru. Je spojeno s mnoha napětími, překážkami a odsuzováním druhých. Tento pár by si měl dávat pozor na lidi, kteří je časem chtějí oddělit, nedělat před sebou tajemství a být o všem dobře informován. Tento den může mít několik různých náboženství, ras nebo jiných překážek. Největší výzvou je vměšovat se do jejich manželství jiným lidem.

Osm

Pár, který se v tento den vdává nebo bude brát, je extrémně kompatibilní téměř ve všech ohledech. Sex a fyzické návaly lásky jsou důležitou součástí jejich vztahu a pod stolem si budou ještě dlouho vyměňovat pohledy a doteky. Mohou spolu hodně dokázat a být opravdu šťastní a je důležité, aby měli dostatek zdravého rozumu ve finančních záležitostech, aby neohrozili své finanční zabezpečení. Také jeden z partnerů může mít sklony k neřestem a je třeba si dát pozor, aby to nevzdal úplně, aby nezničil manželství a láska mezi nimi se ničí extrémně těžko.

Devět

Toto číslo je spojeno s Neptunem, tajemstvími a osudem. Vztah mezi partnery je především duchovní, logický a spontánní. O svatbě se příliš neuvažovalo, jen následovala v důsledku touhy po té lásce. Navzájem se podporují, dávají si svobodu i porozumění a jediný možný problém, na který si musí dávat pozor, je fyzická vzdálenost a cizoložství. Dá se tomu předejít sebeovládáním a odmítáním flirtování s jinými lidmi, protože toto manželství může přežít i nevěru, ale zůstane jen to na papíře.

Zdroj.esoteric