Světoznámá Jasnovidka předpovídá budoucnost pro rok 2024: Varuje před další pandemií, válkou a celosvětovou katastrofou!

Mhoni Vidente
Mhoni Vidente

Populární televizní jasnovidka Mhoni Vidente tvrdí, že schopnost předvídat budoucnost se u ní projevila v roce 1989, kdy ji zasáhl blesk. Od té doby se stala jednou z nejuznávanějších proroků v Jižní Americe. Svou pozornost zaměřuje na varování před nepřízní počasí, komentování životů celebrit a předvídání světových konfliktů.

Předpověděla zvolení papeže Františka v roce 2013, úmrtí kubánského diktátora Fidela Castra a rozvod zpěvačky Pauliny Rubio. Navíc vyvolala ducha v přímém přenosu ranní show „Sale el Sol“. Mhoni Vidente, astroložka ve věku pětačtyřiceti let, je jedním z nejvíce sledovaných osobností ve svém oboru.

Každý den sdílí videa na svých sociálních sítích, ve kterých věští z karet, zveřejňuje afirmace a horoskopy pro jednotlivá znamení. Ráda také provokuje, ať už výrazným make-upem nebo dramatickými proroctvími. Podle ní bude letošní rok poznamenán klimatickými změnami a zemětřeseními, přičemž některé přírodní katastrofy budou mimořádně tragické.

článek pokračuje na další stránce…