Svobodná matka se s dětmi nastěhovala do stanu, protože nechtěla platit za nájem. Hodně ušetří

„Znovu se můžeš spojit sama se sebou i s přírodou. Je to o pocitu bezpečí, který mě provází kdekoli,“ sdělila.

Foto: TikTok

„Většina dětí nemá tu štěstí, aby měla matku, která je v jejich životě skutečně přítomná. Mé děti s radostí sdílejí se mnou postel,“ vysvětlila Lucy, která působí jako instruktorka jógy a sama ráda chodí naboso, což si ponechává i pro své děti.

Rodina se však nakazila bakteriální infekcí v březnu 2023 poté, co chodila naboso v bahně kolem svého stanu, a Lucy je od té doby opatrnější.

Poté, co se zotavila ze své nemoci, se rodina na dva týdny přemístila do domu, než se vrátila zpět do kempu. „Ten dům byl moderní. Jakmile jsem vkročil dovnitř, začal jsem cítit úzkost. Neumím se cítit pohodlně v budovách z betonu. V takovém prostředí se cítím omezována,“ vyjádřila s tím, že měla pocit, že ji příroda volá a že toto volání musí naslouchat.

„Rozhodla jsem se jít touto cestou a přestěhovala se do stanu.“ Bylo to docela náročné sdílet omezený prostor s dětmi, ale milují to. Nekladla jsem důraz na to, abych utrácela peníze za nájem. Zajímá mě být více spojení s přírodou. Chci být v kontaktu s přírodou,“ objasnila.

článek pokračuje na další stránce…