Svůj osud máte každý zapsán již ve svém roce narození.Na mě to sedí. Sedí to i na vás?


Pokud jste se narodili v roce s čísly končícími 5 Svět vidíte trochu černobíle a přelévá se to i do Vašich názorů a řízení. Ve společnosti nejste velmi oblíbený, protože jste líný a netolerantní člověk. Nejtěžší to budete mít těsně po čtyřicítce. Máte extrémně vyvinutý pud sebezáchovy, jste silný a dominantní člověk, který si jde za svým cílem. Dávejte si pozor na nádory ve vyšším věku, vysoký krevní tlak či střevní a krevní problémy. Navzdory Vaší tvrdé ulitě potřebujete být milován, ale chcete zastávat post toho dominantního z dvojice. Musíte si uvědomit, že štěstí není soukromé a v rodinném životě je tu místo pro dva, ne jen pro jednoho. Zkuste být tolerantnější nejen v partnerství, ale i v práci.

Pokud jste se narodili v roce s čísly končícími 6 Máte geniálně vyvinutou intuici, jste vůdce, inovátor dokonalý motivátor. Míříte velmi vysoko, ale pozor na pády, mohli by Vás bolet. Jste se sebou spokojený, ale existuje něco, co Vás dokáže opravdu vyděsit – je to strach z neúspěchu. Své období slávy zažijete kolem čtyřicítky. Držte na uzdě emoce, dávejte si pozor na srdce, bolesti hlavy, ale i nervové zhroucení. Ve vztahu dokážete zvládnout i to nejtěžší, dobře nakládáte s financemi, ale dejte si pozor, aby Vás Vaše touha po dokonalosti nepřivedla na samé dno. Někdy je lepší spokojit se s menšími věcmi, než žádat od života modré z nebe.


Pokud jste se narodili v roce s čísly končícími 7 Jedním slovem jste živel. Charakter, velký řečník, milujete pozornost a zlobí Vás, když se Vám jí nedostává. Máte smysl pro detail, ale sám ničeho nedosáhnete a dobře to víte. K Vašemu úspěchu Vám vždy musel někdo podat pomocnou ruku, ať už přímo, či nepřímo. Nemáte dostatek vytrvalosti a také to je důvod, proč věci zvládáte jen s pomocí druhých. Za to se však netřeba stydět ani se hroutit. V lásce jste aktivní a smyslný společník, partner je pro Vás velmi důležitý.

Pokračování na další straně…