Tady je velký letní horoskop: takže plánujte dopředu na příští měsíce

Lev

Vaše věci budou urovnány do konce jara. Léto vám dává šanci si trochu odpočinout. Budete mít také čas na pohyb, hravost a duševní dobití. To ale neznamená, že se můžete posadit a nemusíte nic dělat.

Panna

Vypněte napjaté tempo. Pusť své obavy, všimni si života. Jděte ven a hledejte místo, kde je málo lidí. Dobijte trochu v přírodě. Poté znovu získáte velkou sílu v každodenním životě.

Váhy

Pokročili byste v životě, změnili se, vyvíjeli? V létě bude konečně rozhodovat. Pro vás má toto období velký potenciál, sebepoznání vám může pomoci. Nenechte se vnést energiemi, které by vás držely zpátky, vždy mějte svůj cíl před sebou. Vylezte z vědomí nemoci.

Štír

Než se ponoříte do pesimismu a deprese, konečně bude svítit slunce! V den letního slunovratu se Měsíc postaví ve znamení Štíra a díky tomu budete mít konečně příležitost se také trochu pobavit. Vzdejte se toho a po zbytek sezóny budete mít sílu a nadšení pro každodenní život. Vylezte z jámy!

Střelec

Raději byste se v létě jen bavili. Bude příležitost. Klíčem k tomu by však měla být moderování. Neskáčte do nicoty, po nadměrných omezeních z minulého roku to není řešení. Buďte při vědomí, užívejte si život tímto způsobem. Víte, kde jsou hranice!

Kozoroh

Přestože je ve vás připoutanost silná, musíte se stále naučit uvolnit. Jistě, můžete takový úkol získat v několika oblastech života, ať už je to vaše práce nebo úroveň předmětů, nebo možná vaše vztahy. Planeta Saturn vás nenechá stát na místě. Nehýbejte se, pokud se vám v létě nedaří podle plánu.

Vodnář

Nadešel váš čas! V létě nebo na začátku podzimu se vám brány otevřou, můžete se dokonce zúčastnit speciální cesty do zahraničí. Je čas se najít. Váš talent se může rozvinout a zapojit se do vašeho úkolu ze skutečného života. Dostanete pomoc a všimnete si obtíží, které musíte vyřešit, abyste dosáhli svého cíle.

Ryby

Bude to pro vás vhodná doba, téměř vše dozraje najednou. Nezáleží na tom, co jste loni zasadili. Pokud jste investovali energii do věcí, které vás a ostatní budují, můžete plavat zázraky jako ryba ve vodě. Pokud jste věnovali více pozornosti negativním věcem, je před vámi ještě mnoho úkolů. Saturn vás teď vytahuje z hluboké vody.

Zdroj.esoteric