Tak teď vypadá Eliza, dívka, kterou její matka porodila v 66 letech

Adriana však dítě opravdu chtěla a s pomocí lékařů a Boha nakonec porodila zdravou holčičku jménem Eliza Maria Bogdana .

Matka, které bylo v té době téměř 67 let, psala knihy pro děti a byla univerzitní profesorkou v důchodu, takže veškerý čas mohla věnovat své novorozené holčičce. Samozřejmě, když byla Eliza dítě, nechápala, jak neobvyklá a jedinečná její matka byla. Nakonec ji ve školce děti upozornily na to, jak se její matka liší od ostatních maminek, ale nesmály se jí za to, ale prostě to přijaly.

Adrianě je dnes 82 let a Elize je v lednu 16 let a je velmi podobná své mladistvé matce.

Co se týče kognitivních schopností a inteligence, Eliza daleko předčí své vrstevníky, a to i díky tomu, že její matka věnovala zvláštní pozornost jejímu vzdělání .

Eliza si nyní samozřejmě uvědomuje, že její matka je starší než ostatní matky, ale to ji vůbec netrápí a její matka s dcerou spolu nadále tráví spoustu času.

Adrianin příběh je skutečně neuvěřitelný, i když už není držitelkou rekordu nejstarší matky, jakkoli neuvěřitelné, v roce 2008 se jedné indické ženě podařilo mít dítě ve věku 70 let .

Zdroj:erdekes.blog