Takto oslavil Paul McCartney výročí svatby. S manželkou jsou manželé 12 let

Paul McCartney a Nancy

Toto je Paulovo třetí manželství. Jeho první manželkou byla Linda , kterou si vzali v roce 1969 a zůstali spolu až do Lindiny smrti v roce 1998. Jeho druhou manželkou je Heather Mills, bývalá modelka, která šest let držela jméno Mrs. McCartney. Přestože spolu měli dítě, jejich rozvod v roce 2008 byl téměř skandální.

Sir Paul a jeho manželka se setkali před 16 lety / Obrazový kredit: Noel Vasquez / Getty Images

Nancy se v Paulově životě objevila v roce 2007, kdy hudebník dlouho čekal na oznámení rozvodu. Při jedné příležitosti jeli všichni tři na dovolenou, Paul a jeho bratr a Nancy. V té době spolu oficiálně nebyli, ale hotelový klavír všechno změnil: Paul na něj občas hrál a tehdy už měl podezření, že k ní cítí víc než jen přátelství. Zdálo se, že číšníkům se melodie líbí, a tak viděl ideální okamžik, aby své nastávající manželce vyznal své city.

Láska od té doby trvá, a přestože spolu kvůli věku neměli děti, letos si adoptovali záchranářského psa Jeta. Všichni tři spolu žijí a často tráví čas se svými dětmi a vnoučaty. Vztah je tak blízký, že se Paul rád občas objeví v pořadu o vaření své dcery a jeho vnoučata ho inspirovala k napsání dvou pohádkových knih!

Zdroj: Daily Mail