TATO 3 ZNAMENÍ HOROSKOPU BUDOU MÍT MIMOŘÁDNÝ ZBYTEK ÚNORA: Všechno štěstí světa je na jejich straně

  1. BLÍŽENCI

Tento měsíc se hýbete a razíte cestu, protože nevidíte smysl stát na místě. Něco se ti stalo v lednu a to tě probudilo; máte pocit, že život utíká rychle a vyvíjí na vás tlak, takže máte pocit, že se musíte pohnout nebo spadnout o tisíc stop dozadu.

Během února plánujete stěhování. Vše, co jste v minulých letech odkládali, nyní dosáhnete.

Buďte připraveni na velký úspěch během února a nedivte se, že vás lidé najednou poslouchají, jako byste byli nějaký mocný guru. I když možná nejste guru, určitě umíte vést, a protože aspekty jsou zdánlivě nalinkované, aby vám přinesly sebevědomí, lidé se na vás budou obracet a plnit vaše přání.

  1. RYBY

I když to pro někoho může být „měsíc odvykání“, je to to poslední, co byste chtěli dělat. Únor vám dává zářivou energii bílého světla; budete se cítit jako obnoveni a připraveni k akci.

Pozitivně ovlivňujete ostatní, mají ve vás důvěru, protože vy sami věříte v dobro. V únoru vás nečekají žádné milostné ani obchodní problémy, vše bude podle vašich představ.

Tento měsíc se stane něco velkého. Vaše zdraví bude dokonalé a svou energii využijete i k tomu, abyste psychicky uzdravili nebo pozvedli někoho, na kom vám záleží.