Tato jedna věc prozradí, zda jste psychopat za 1 minutu

Jak uvádí New York Post , podle studie zveřejněné v únorovém čísle The Journal of Psychiatric Research kanadští vědci zkoumali délky prstů klinicky diagnostikovaných psychiatrických pacientů, aby zjistili, zda má psychopatie biologické kořeny.

Odborníci zjistili neuvěřitelnou korelaci: tým zjistil, že lidé s ukazováčkem kratším než prsteníček mají větší pravděpodobnost, že budou diagnostikováni s psychiatrickými poruchami a poruchami osobnosti, jako je psychopatie.

Studie také odhalila, že lidé s kratším ukazováčkem a delším prsteníčkem vykazují známky agresivního chování častěji a jsou náchylnější k temné triádě, tedy narcismu, machiavelismu a psychopatii, ale zároveň jsou psychicky tvrdí. a jejich sportovní výkon je obecně lepší než průměr.

Pro vědeckou studii vědci zkoumali 80 dobrovolníků: 44 z nich trpělo psychiatrickými problémy, zatímco zbývajících 36 bylo zcela zdravých a nebyl u nich diagnostikován špatný duševní stav. Při zkoumání 80 lidí bylo zjištěno, že zdraví jedinci nemají kratší ukazováčky a delší prsteníčky, ale psychopati ano. Pokud je pro vás tedy tato jedna věc charakteristická, pak podle vědy pravděpodobně takové sklony máte!