Tato kouzelná koule vám řekne, co vás čeká v blízké budoucnosti

Vybrali jste si symbol # 2.  Bude velmi žhavé! Dokonce se vám může zdát, že jste na černém pruhu. Pochybnosti o řešení problémů vás budou mučit. Ale neboj se. překonáte všechno a všechny vaše záležitosti budou dokončeny nejlepším způsobem. Buďte trochu trpěliví! A osud se na vás usměje širokým úsměvem.

Vybrali jste si symbol číslo 3.  Toto znamení vám brzy předpovídá úspěch. vesmír viděl vaše úsilí a je připraven vás za všechno odměnit. Buďte opatrní a nenechte si ujít šanci. Očekávejte, že vás štěstí brzy najde!

Vybrali jste si symbol č. 4.  Měli byste být opatrní. Rozhlédni se kolem. Osud ti posílá znamení. Měli byste se otevřít novým příležitostem. Máte šanci pomoci vám změnit svůj život k lepšímu. Nenechte si ujít štěstí.

Vybrali jste si symbol # 5.  Zdá se, že si potřebujete odpočinout. Musíte nabrat sílu. Nakonec váš energetický vzestup brzy začne. Během tohoto období vám štěstí přeje a vy úspěšně dokončíte své úsilí. Pokud však nemáte dostatek síly, riskujete vyhoření.

Vybrali jste si symbol # 6  V následujících týdnech se nestane nic zvláštního, váš život bude klidný a měřený. Takto ale strávíte maximálně 2–3 týdny. Na konci tohoto období na vás čeká překvapení. Život se bude vznášet a jiskří v násilných barvách. Ve vašem životě začne jasná řada štěstí.

Zdroj:Testov.ru