Tato matka varuje všechny ostatní rodiče. Tohle se může stát i vašemu dítěti!

Nakonec byly implantáty vyjmuty, Dylanovo největší znaménko již bylo možné odstranit a mezery, které po něm zbyly, byly zaplněny přebytečnou kůží.

Každých 3-6 měsíců musí Dylan podstupovat další operace. Za sebou jich má k dnešnímu dni už 26, ale více než polovina znamének byla úspěšně odstraněna.

„Doufáme, že lékaři zvládnou všechna znaménka odstranit, aby Dylanova šance, že by někdy mohl mít rakovinu kůže, byla mizivá. Snažíme se dělat to, co je pro něj nejlepší a dát mu ten nejdelší a nejlepší život, který si zaslouží.‘‘ řekli jeho rodiče.

Ač je Dylan ještě malé dítě, vnímá svůj handicap stejně jako dospělý člověk, a i přes jeho nízký věk se musel už setkat s posměšky a neslušnými komentáři na svou adresu. Proto i v tomto směru mu rodiče pomáhají a snaží se s ním zapracovat na jeho sebevědomí a na tom, aby se on sám cítil dobře. V boji proti takovémuto chování, rozdávají Dylanovi rodiče informační letáky, aby okolí informovali o jeho vzácné chorobě.

Je to velmi odvážný malý chlapec, který si musel prožít už mnoho zlého. Má ale obrovské štěstí, narodil se opravdu úžasným rodičům! 

Zdroj: FOTO: Goingviralposts.biz