Tato země bude vymazána: strašná předpověď Vangy





Mocní tohoto světa se vždy báli předpovědí slepé věštkyně Vangy. Vševědoucí babička z Bulharska byla jejich posledním právníkem a žalobcem tváří v tvář tajemné propasti. Mnoho z jejích předpovědí bylo po mnoho let drženo v nejpřísnější důvěře a až nyní je zřejmý jejich hrozný význam.

Během studené války přidělila CIA přibližně 2 miliony dolarů ročně na „paranormální špionáž“. A tam nemohli uvěřit, že velká bulharská prorokyně nebyla použita ve zpravodajství. Vanga se zasloužil o vytvoření „ochranné aury“ kolem vůdců Bulharska a SSSR. A nejcitlivější Američané v civilu předpokládali, že babička radí Rusům ohledně rozmístění arabských teroristických základen v Afghánistánu.

V 70. letech probíhaly v tajném oddělení KGB tajné experimenty s lidskými paranormálními schopnostmi. Zvláštní pozornost byla věnována předvídavosti. Sovětští vědci se pokusili podívat do budoucnosti a předpovědět chování politických oponentů.

Na počátku 80. let byl nejlepší zaměstnanec tajného oddělení Vladimir Safonov vyslán na služební cestu, aby studoval dar Vangy jako neoficiálního pozorovatele. Tato sovětská psychika v uniformě měla podle vedení KGB fenomenální schopnosti. Vanga udeřila moskevského kolegu ze dveří. Věděla to předem: přicházeli k ní ze SSSR. A potkal jsem ho jako milého hosta.

Vladimir Safonov ve svých zprávách pro KGB napsal: „Vanga je skutečný jasnovidec. Většina informací je přijímána během transu. “ A pak začíná to nejzajímavější a paradoxní. Zavřít Vanga opatrně naznačil, že věštec začal pracovat pro speciální služby. Čekisté však tuto skutečnost popírají. Okamžitě si uvědomili, že je nemožné zaměstnat Wanga. Navíc takový nábor neměl žádný operační smysl: jeho charakter byl příliš nekontrolovatelný.


Pokračování na další straně