Tato znamení dají šanci bývalé lásce a znovu jim to zlomí srdce!

Tato znamení dají šanci bývalé lásce a znovu jim to zlomí srdce!

LEV

Pořád myslíš na bývalou lásku. Ať jste se na to snažili zapomenout sebevíc, nepodařilo se vám to a v tuto chvíli ani nevíte, co dělat. Její volání na vás čeká velmi brzy. Řekne vám, že na vás myslí a že ji to zajímá. Vaše srdce v tuto chvíli může jen stěží čekat na další milostnou příležitost mezi vámi. Ale klidně.

Naše rada zní v žádném případě se nevracet do starých kolejí. Protože pokud se to stane, znovu vám to zlomí srdce a nebudete vědět, jak se zachovat. To je zcela jasné a jisté. Takže pro vás bude nyní nejlepší neohlížet se zpět a nesnažit se pokračovat tam, kde jste přestali. Může to být velká chyba, po které budete trpět jako nikdy předtím .

Místo toho zkuste zapomenout. Dejte si dostatek času, abyste toho člověka překonali, a pak jděte dál. Nevracejte se do starých cest, kterými jste už jednou byli a kde jste nebyli šťastní. Po tom bys toho mohl litovat.

Dejte si čas jít dál. Cestujte, dělejte jiné věci. Všechno je lepší, než se vracet po cestě, kterou jste již prošli a na které máte zlomené srdce. Někdy se musíme smířit s tím, že někteří lidé nejsou pro vás.

Pokračování na další straně