Teenager, který předpověděl pandemickou katastrofu, předpověděl novou hrozbu pro svět

Nyní, téměř o rok později, po srovnání předpovědi a reality, se diváci videohostingu dívali na mladého astrologa odlišně. Video se stalo virálním a získalo již přibližně 8 milionů zhlédnutí. V novém videu, které indický teenager zveřejnil na začátku dubna 2020, se říká, že svět čelí další katastrofě. Stane se vážnějším než epidemie koronavirů. Co přesně to bude, chlapec nepojmenuje. Naznačuje však načasování: událost se uskuteční před 20. prosincem a bude mít dopad na svět až do března 2021.

Anandova druhá předpověď však byla z jeho kanálu odstraněna krátce poté, co se tam objevila. Jiným uživatelům se to však podařilo stáhnout a nahrát.

Doma je mladý muž docela slavný, protože často předpovídá hodnotu zlata nebo stříbra. Skeptici si však jsou jisti, že je to jen dětská hra a že se první předpověď splnila, vidí to jako běžnou náhodu.

NEWS.ru již dříve napsal, že více než 100 světových vůdců, včetně 18 nositelů Nobelovy ceny za mír, podepsalo dopis  požadující uznání vakcín proti koronaviru ve veřejné doméně. Navrhli, aby se tyto léky staly bezplatnými a přístupnými všem na světě.

Zdroj:vsejizn.ru