Tento víkend nás čeká horoskop lásky – vášeň, vzrušení a cestování

Váhy

Než se rozhodnete udělat ukvapený krok, zvažte a vezměte v úvahu své pocity a zkušenosti několika způsoby. Rozhodnutí z temperamentu, přenesení odpovědnosti, nikam nevedou, vytvářejí pouze nezvratnou situaci. Možná budete chtít zvážit, proč se tak cítíte k osobě nebo situaci.

Štír
Blíží se vzrušující víkend, i když se zdá, že pozitivní věci se vaší společnosti vyhýbají. Přesto byste neměli zoufat, jinak vás ta malá radost rozptýlí. Může se vám zdát, že se všichni baví svými emocemi a podvádějí vás, ale to je jen zdání. Nejdůležitější věcí je nyní pozitivní myšlení, zázrak se stane, když to nejméně čekáte.

Střelec

Je čas pustit všechny věci, lidi, situace, které vám berou energii. Raději teď neplánujte, ale trochu se uvolněte. Musíte strávit nějaký čas sám se sebou, abyste si mohli uvědomit své vlastní pocity. Pokud věci vnucujete, jen to zhoršuje. Využijte tento uvolněný energetický víkend ve svůj prospěch.

Kozoroh

Možná pocítíte zvýšené napětí a nenajdete správný způsob, jak toto napětí zmírnit. Ujistěte se, že jste se přestěhovali z domova a trávili čas pohybem ve vzduchu. Vaše emoční záležitosti jsou docela zamotané. Rodina, přílohy jsou nyní odsunuty do pozadí, chcete nezávislost, svobodu, pokud jste nezadaní, řídí vás randění. Bez ohledu na to, jak velká je vaše touha po svobodě, potřebujete emocionální střelivo, na to nezapomeňte.

Vodnář

Pokud jej chcete v čemkoli omezit, máte na sobě potíže. Jste nadšení a odvážíte se do shonu života. Máte pocit, že se nyní s čímkoli vyrovnáváte sami, nepotřebujete společníky, pomocníky. Přemýšlejte o tom, protože tento druh přístupu může bránit jasnozřivosti. Nebojte se omezení, současné překážky jsou pro váš duchovní růst. Nesmíte zapomenout, že vaši blízcí se mohou spolehnout jen na vás.

Ryby

Vaše nálada je dnes velmi proměnlivá, těžko se přizpůsobujete komukoli a toužíte po společnosti. Svou práci obviňujete ze své současné nálady, pokud vám to opravdu brání v socializaci, přemýšlejte o změně práce co nejdříve. Ale předem si to dobře promyslete, nenechte své emoce ovládat váš život.

Zdroj.esoteric