TEST: chcete znát své skutečné poslání v tomto životě?


2.
Pokud jste si vybrali druhé pírko, je to proto, že jste velmi citlivý a empatický člověk, který se vždy stará o ostatní. Vaším úkolem v tomto světě je podporovat a zajišťovat bezpečnost lidí kolem vás.
Někdy to může být obtížné a musíte si uvědomit, že se o sebe musíte starat také. Vaším úkolem však je být vždy osobou, na kterou se ostatní obracejí, protože máte velkorysou duši a dar chránit ostatní před negativitou tohoto světa a před sebou samými!


3.
Pokud jste si vybrali třetí pero, vaším posláním v tomto životě je léčit. Jste člověk s velkým vnitřním klidem a máte příležitost zjistit, co ostatní potřebují, co je bolí a co jim chybí!
Vaším darem je proto pomoci lidem ve vašem okolí uzdravovat se. Jednoduše řečeno, jste osoba, která vede a doprovází kroky vašeho prostředí.


4.
Pokud jste si vybrali toto pero, je to proto, že jste člověk s mnoha nápady, máte nekonečné zásoby energie a stále chcete dělat něco nového. Vaším úkolem je šířit tuto energii ostatním.
Musíte do srdce lidí kolem sebe zasadit touhu, víru, nadšení a cokoli jiného. Dokonce se můžete vyprázdnit a vdechnout energii ostatním. Nebojte se, děláte správnou věc. 

Zdroj.esoteric