Test: Jaké psychické trauma jste jako dítě prožil a jak ho překonat?

Obrázek č. 1

V mladém věku se objevily nepříjemnosti, kvůli kterým se člověk cítil slabý a bezmocný. V takové situaci jste hledali podporu u silných a starších, ale nedostali jste ji. Klamná očekávání a bolest zůstávají v podvědomí po celý život.

Je čas přestat se spoléhat na názory ostatních lidí, nečekat na jejich schválení. Musíte se naučit stát se nezávislým člověkem a nečekat na podporu od ostatních. Přece jen už nejste malé a slabé dítě, ale silný a zodpovědný člověk. Dokažte to všem a především sobě.

Obrázek číslo 2

Tato fotografie ukazuje, že máte těžký vztah se svými rodiči. Jako dítě (a možná i teď) jste si mysleli, že vás vaše matka bude milovat méně než vaše bratry a sestry. I když jste byli jediným dítětem v rodině, evidentně vám chyběla pozornost rodičů.

Proto máte takové problémy, jako je nespokojenost se sebou samým a nedostatek důvěry ve vlastní sílu. Kopání uvnitř, hledání vnitřních nepřátel – to je váš úděl. Potřebuješ to? Věř mi: jen ty jsi kovářem svého štěstí. Pokud dokážete překonat svou nejistotu, stanete se silnou osobností.

Obrázek číslo 3
Test: Jaké psychické trauma jste jako dítě prožil a jak ho překonat?

Máte mnoho přátel a známých, jste středem pozornosti, rádi jste „duší“ společnosti. Ale když jiní lidé odejdou, zůstanete sami se svými myšlenkami a pochybnostmi. Pravděpodobně jste v dětství ztratili milovaného člověka, kterému jste odvážně svěřili všechna svá tajemství.

V důsledku toho se cítíte osamělí a velké množství přátel je jen pokusem kompenzovat bolest ze ztráty milovaného člověka v dětství.

Musíte pochopit, že je nemožné změnit životní cyklus: lidé odcházejí, umírají. Nemůžete se soustředit pouze na své stížnosti. Pokud věříte v lidi, můžete si najít nového blízkého přítele – život bude zářit novými barvami, myšlenky na osamělost vás opustí a stanete se nezávislým člověkem.

Obrázek číslo 4
Test: Jaké psychické trauma jste jako dítě prožil a jak ho překonat?

Na první pohled jste otevřený a upřímný člověk. Posloucháte příběhy jiných lidí o rodinných problémech, vždy pro ně najdete útěšná slova. Ale nikdy nikomu neotevřeš své srdce. Budete brečet do polštáře, ale o svých problémech a starostech s nikým komunikovat nebudete.

Jen o sobě nesmíš mluvit. S největší pravděpodobností jste byli jako dítě brutálně podvedeni přáteli nebo rodiči. Od té doby už nikomu nevěříš.

Je to pro vás velmi těžké, protože potřebujete najít sílu věřit si– na světě je mnohem více dobrých a slušných lidí než těch zlých. Pokud najdete stejně smýšlející lidi, kterým můžete důvěřovat, vaše síly se stanou neomezenými a můžete svrhnout hory!
Doufejme, že vám tento test pomůže pochopit trauma, které jste zažili jako dítě.

Zdroj.esoteric