Test: Jaký magický dar vám osud dal podle data narození?


Číslo 2
Jste přecitlivělí na energii, která vás obklopuje. Od raného dětství jste schopni rozpoznat záměry druhých, a to vám dodalo citlivé srdce. Vaše třetí oko je neuvěřitelně vnímavé. Použijte svůj magický dar pro dobro druhých tím, že jim pomůžete zbavit bolesti a utrpení. Nezapomeňte však obnovit energii tím, že budete v přírodě častěji.


Toto číslo odráží tři měsíční fáze: mladý měsíc, úplněk a ubývající měsíc. Předpokládá se, že lidé s číslem 3 jsou spojeni s bohyní Triune, která je uctívána ve formě „dívky“, „matky“ a „staré ženy“. 
Ve svých touhách musíte být velmi opatrní, protože máte síly stvoření i ničení. Vaše přání a myšlenky se splní velmi rychle.

Číslo 4 přímo souvisí se čtyřmi prvky: vodou, zemí, vzduchem a ohněm. Díky silné vůli a čisté mysli jste schopni vyvážit všechny čtyři prvky. Zároveň z těchto prvků čerpáte vnitřní sílu. Oheň, voda, země a vzduch vytvářejí kolem vás ochranné pole, které vám nedovolí spěchat negativitu.


Číslo 5 zosobňuje čtyři prvky Země (voda, země, oheň, vzduch). A číslo 5 symbolizuje pátý prvek – Duch věčného života. Ti, kteří se narodili pod vlivem tohoto čísla, mohou volat duchové mrtvých z jiného světa a přilákat je. Takže můžete být skvělý spiritualista.



Číslo 6 zosobňuje Slunce, stejně jako všechno související se světlem. Máte velmi velkou zásobu energie, protože ji dostanete přímo ze slunečních paprsků. Pokud jste se narodili pod vlivem tohoto čísla, osud vás požehná požehnáním života. Jsi od přírody vůdce a léčitel. Nezapomeňte však, že větší moc znamená větší odpovědnost. Použijte svůj magický dar, ale nepřekračujte morální hranice.


Číslo 7 zosobňuje Měsíc a magii, kterou královna noci dává všem lidem. Váš dárek je čistá a nezastavitelná magie měsíce. Máte pocit, že máte co dělat, ale nemáte rádi opakování a rutinu. Jste dobří v improvizaci s horlivou intuicí. Často také vidíte prorocké sny. Pokud se je naučíte interpretovat a důvěřovat sobě, můžete vytvořit skutečnou magii.


Číslo 8 – čarodějnicePodle všeobecného přesvědčení je 8 nejvíce magické číslo. Souvisí s covenem čarodějnic a „osmi růžky“ světla. Máte velmi velkou magickou sílu, ale můžete to cítit o něco později. Díky vnitřnímu kompasu také snadno poznáte pravdu z lži.


Číslo 9 symbolizuje bránu, kde všechno začíná a končí. Proto se díváte na svět trochu jinak, ne jako všichni ostatní. Váš magický dárek je tvořivá složka, díky které se můžete podívat na situaci z jiného úhlu. Máte také dar uzdravení. 
Toto číslo je také spojeno se smrtí a reinkarnací. Takže můžete jít za hranice tohoto světa jako skutečný šaman.

Zdroj:brainum.ru