Test: které tlačítko byste zmáčkli, abyste obrátili svůj život správným směrem?

oranžový

Jste plní sebevědomí a ambicí, neusilujete o velký úspěch, dokážete dohnat každodenní radosti. Víte, že dosažení cíle se skládá z mnoha malých kroků, jste vytrvalá osobnost. Každý den uděláte malý úkol, který vás přiblíží k vašemu cíli.

Růžový

Pokud zvolíte růžový knoflík, znamená to, že jste se svým životem spokojeni a vždy se budete snažit být maximálně šťastní. Víte, že každá minuta má svou krásu a vy ji maximálně využijete. Máte tendenci vyhýbat se realitě, někdy se snažíte dívat na věci trochu racionálněji.

Fialový

Po dlouhé době si konečně zase začnete věřit. Jste velmi citlivá osobnost, špatně zdůrazněná věta nebo zvláštní pohled ve vás zanechá stopu na dlouhou dobu. Zkuste být trochu sebevědomější, oceňte své kladné vlastnosti.

Modrý

Modrá barva symbolizuje harmonii a trpělivost, pokud zvolíte toto tlačítko, znamená to, že jsou to pro vás dvě nejdůležitější věci na světě. Neustále se snažíte najít svůj vnitřní klid a zůstat v harmonii se světem. Pro mnoho lidí jste vzorem.

Šedá

Jste trochu unavení z intenzivních pocitů, chcete se trochu dostat pryč od hluku světa a relaxovat. Rozhodli jste se, že je čas změnit svůj život, vaše dny budou v těchto dnech naplněny racionálním plánováním. Nebojte se, klidně se pusťte do nových věcí, protože jedině tak to budete moci dotáhnout do konce.

Zdroj.esoteric