Test, který o vás hodně vypoví: Kterou část těla si myjete ve sprše jako první?

2. Pokud si nejprve umyjete nohy nebo ruce

Pokud patříte k těm, kteří věnují především pozornost svým nohám, můžete se klasifikovat jako pokorný a praktický člověk. Ale to není vše. Končetiny symbolizují vytrvalost a vůli . Takže namydlení rukou a nohou ukazuje, že nemáte strach se rozhodnout . Jste jedním z těch lidí, kteří buď milují, nebo nenávidí – neexistuje žádná třetí cesta.

Pokud zjistíte, že je vhodnější si nejprve umýt podpaží, pak jste pravděpodobně mezi svými přáteli známí jako odpovědná a důvěryhodná osoba . Navíc se nebojte tvrdé práce.

3. Pokud si nejprve umyjete soukromé části

Je pravděpodobné, že jste velmi pokorní, pokud si nejprve umyjete soukromé části. Můžete být nazýván introvertem nebo osobou s nízkou sebeúctou , nejste zvyklí věnovat hodně pozornosti sobě samému . Pro ty, kteří vás velmi dobře znají, jste ale nejupřímnější osobou na Zemi. Snažíte se zaujmout své místo a často se vzdáváte , ale blízcí přátelé s vámi jsou vždy v pohodlí.

4. Pokud si nejdříve umyjete prsa

Všimli jste si, že první věc, kterou uděláte, je napěnění prsou při koupání? To znamená, že se cítíte docela dobře v tom, co vaše matka porodila . Jste velmi praktický a účelný člověk. Víte, co chcete, a není snadné vás uvést do rozpaků. Máte rádi nezávislost a lidé vás za to oceňují.

5. Pokud první věc, kterou uděláte, je umytí vlasů

Pokud jste jedním z těch, kteří si vlasy nejdříve umývají ve sprše, pak si pravděpodobně ceníte disciplíny a pořádku ve všem . Horní část těla obvykle symbolizuje sílu. Mytí vlasů v prvních minutách sprchy naznačuje, že máte na všechno svůj vlastní názor a více než slovům důvěřujete činům . Jste také známí svou přesností. Při výběru přátel pro sebe dbejte především na intelekt člověka, nikoli na jeho blaho.

6. Pokud si nejprve umyjete krk a ramena

Nejpracovitější lidé začínají prací proces od krku a ramen . Ramena symbolizují těžké břemeno, neustálé úsilí o dokonalost, které se rádi zbavíte. Jste pozitivní člověk. Když něco potřebujete, jděte a získejte to a očekávejte totéž od ostatních. Máte rádi soutěží a chtějí být vždy o krok před ostatními.

7. Pokud si nejprve umyjete záda

Zadní strana je spojena s naším vědomím. Páteř a nervový systém hrají důležitou roli ve fungování mozku. Pokud si nejprve umyjete záda, naznačuje to, že jste tajná osoba. Jste vždy velmi opatrní , není pro vás snadné věřit lidem .

Jste zvyklí dostat se k jádru problému a dělat pouze informovaná rozhodnutí . Osamělost vás vůbec neděsí, naopak ji vnímáte jako příležitost užít si společnost sebe sama.

Zdroj.esoteric