Test oblékání: určete svou osobnost oblečením


2. „Oblečený jehlou“

je prohlášení o vás. I v nejnepříjemnější situaci se snažíte vypadat co nejlépe. Styl oblékání a charakter tvoří celek. Vaše oblečení je plně v souladu s vaším vnitřním já. Snažíte se také idealizovat svůj život tím, že nikomu neřeknete o svých selháních.


3. Tajemný cizinec.

 Pokud je charakter člověka podle oblečení často poměrně jednoduchý na zjištění, jste úplně opačný případ. Celý váš život je zahalen tajemstvím. Nikdo vám nemůže plně porozumět, ani ti nejbližší a nejdražší lidé. Lze od vás očekávat cokoli, jste schopni čehokoli, můžete překonat jakékoli hranice.


4. Královna míče. 

Živíte se pozorností ostatních, nemůžete žít bez chvály. Být středem pozornosti je pro vás běžná věc, jinou neuznáváte. Víte, jak přesvědčit člověka, aby udělal to, co chcete. Na svou adresu nedovolte kritiku. Koneckonců jste si jisti svou dokonalostí a nikdo vás nedokáže přesvědčit o opaku.


5. Strážce domova.

 Rodina je vaše všechno. Kvůli blízkým jste připraveni k nezištným činům. Vyberte si test oblékání vás charakterizuje jako velmi laskavou a otevřenou osobu. Sobectví v jakékoli formě pro vás není zvláštní. Často zapomínáte na své touhy a věnujete celý svůj život rodině. Můžete pomoci i úplně cizímu člověku, aniž byste na oplátku požadovali cokoli.

Zdroj.zerkalo.cc