Test predikce: vyberte si kartu a získejte nejcennější radu ve svém životě

KARTA Č1

Karty říkají, že příliš tlačíte události. Chcete získat výsledek rychleji, ale s takovým spěchem uděláte jen nedobrovolný krok zpět. Jednáš na hranici svých sil. Není to správné.

Věštění na kartách říká, že Fate vám v tuto chvíli radí, abyste šli s tokem. Přijde čas na rozhodné kroky. Nyní je čas počkat a žít s tím, co máte. To, co je vaše, k vám snadno přijde.

KARTA Č2

Karty říkají, že máte nezpracované komplexy a emoční spony. Zevnitř vás trhají emoce, nejčastěji negativní, ale tvrdohlavě je omezujete a snažíte se ignorovat, protože nechcete cítit bolest.

Věštění na kartách vám ale poradí: bouři ve sklenici nemůžete držet, ale pouze ji pěstovat . Naučte se přijímat své pocity, nechte je být, a pak vás opustí a vytvoří prostor pro světlo.

KARTA Č3

Ponoříte se do vztahu s hlavou – to je vaše pohroma. Karty vám říkají, že jste příliš připoutaní a obětujete zbytek svého života jedné osobě. To vede k neštěstí a dokonce k určité mentální podřadnosti.

Rada osudu zní: vztahy nejsou svět, ale pouze jeho část, svět je ve vás, svět jste vy. Rozšiřte své hranice.

KARTA Č.4

Hněváte se na ty, kteří vás urazili, kteří k vám byli nespravedliví, kteří vás využili. Po celá léta se hromadí stížnosti. Chcete odpustit, ale nemůžete. Karty ale říkají, že vás vede k poklesu.

Věštění na kartách sděluje rady od Destiny: zášť je kotva, která vás táhne ke dnu, do minulosti, do tmy . Není budoucnost. Pusťte minulost, nerozlučte se, ale prostě přijměte, že to bylo – a vaše problémy budou zázračně vyřešeny.

Zdroj.esoteric