Test pro ženy: Jakou budete jednou ženou, matkou a strážcem krbu?

Dům B se žaluziemi na oknech

Jste praktická manželka. Stanete se tím, kdo bude spravovat rodinný rozpočet. Budete na tom skvělí! Získáte všechny potřebné věci a ušetříte na zbytečných věcech. Jste silná osobnost, což znamená, že můžete pomáhat překonávat překážky. Bude z tebe dobrá maminka. Jejich vzdělávání budete věnovat dostatek času.

Dům C s malým oknem

Nejste stvořeni pro rodinný život. Jste skutečný kariérista! To však neznamená, že si nemůžete založit rodinu. Je to jen to, že s největší pravděpodobností budete hlavním článkem ve vztahu. Při výchově dětí budete přísní, ale spravedliví. Pro svého manžela se stanete příkladem, který budete následovat! Každý k vám vzhlédne. Stojí za zmínku, že jste vášnivý člověk.

Dům D s půlkruhovým oknem a závěsy

Jste klidná, něžná a romantická dáma. Máte velký talent na ruční práce. Váš domov bude vždy vypadat jako designérská obálka časopisu. Pokud vaříte jídlo, pak jen podle zajímavých receptů. Děti s vámi určitě budou mít štěstí! Nakonec jste laskaví a hlavně chápaví. Svého manžela můžete kdykoli podpořit a poradit mu. Bude to ve vás velmi ocení.

Když budete vědět, jakou paní budete, můžete vylepšit svou postavu nebo naopak rozvíjet své výhody. Můžete tedy vytvořit silnou unii a úžasnou sociální jednotku.

Zdroj:esoteric