Test proroctví: vyberte slunce a zjistěte svou blízkou budoucnost

Slunce číslo 2

Vaše silná stránka je myšlení mimo krabici. Jste emotivní a kreativní člověk, takže na ostatní vždy uděláte dobrý dojem. A ve schopnosti okouzlit lidi prostě nemáte obdoby! Na lidi jako vy nelze zapomenout ani po mnoha letech.

Brzy budete mít štěstí – potkáte osobu, se kterou se budete přátelit. Možná bude místo setkání trochu neobvyklé, ale na tento okamžik si budete oba dlouho pamatovat.

Tip : Nezapomeňte častěji vystupovat z domu a komunikovat s lidmi. To vám přinese štěstí a užiteční známí vám v budoucnu přijdou vhod více než jednou.

Slunce č. 3

Nyní máte potíže s komunikací. Chci ticho, klid a osamělost. Není možné najít společný jazyk s mnoha lidmi, zejména s těmi, kteří se od vás liší světonázorem. Pokud se trochu otevřete, zjistíte, že jejich společnost může být velkou radostí.

Rada : otevřete se světu a svému okolí a brzy ve vašem životě dojde ke změně k lepšímu. Zpočátku budete muset s lidmi komunikovat i silou, ale vnitřní odpor brzy zmizí. V tuto chvíli se budete cítit jako vítěz.

Slunce č. 4

Obtíže, kterými si nyní musíme projít, jsou spojeny s takzvaným „každodenním životem“. Monotónní opakování stejných akcí je depresivní. Zdá se, že každý den je podobný předchozímu a život plyne.

Změna prostředí nebo emoční otřesy jsou pro vás zásadní!

Tip : setkat se s přáteli, vzít si dovolenou z práce, navštívit kosmetický salon nebo si koupit něco, o čem jste dlouho snili. Je důležité udělat něco, co přinese pozitivní emoce. Ale nemusíte chodit bez práce do práce nebo najednou začít s obecným úklidem v domě.

Možná je váš současný stav spojen s touhou být na chvíli sám, ale brzy se vše změní. Dobré změny jsou za rohem!

Slunce číslo 5

Lidé jsou přitahováni vaší kreativitou a kreativitou. Samozřejmě je těžké nevšimnout si člověka, který je tak mistrovsky schopný žertovat a řešit nejobtížnější problémy na cestách.

Co vás čeká? Nastává šťastné období, kdy se vše, co jste plánovali, začne realizovat. Vaše touhy se brzy splní a všech vašich cílů bude dosaženo. Zdá se, že celý svět pomůže při provádění našich plánů.

Rada : nikdy se neuchylujte k nepoctivým způsobům, jak realizovat své touhy, jinak také brzy skončí bílá šňůra, která má přijít. Hraj fér!

Slunce číslo 6

Naléhavě opusťte svou zónu pohodlí a zakročte i přes lenost a apatii. Pokud jste velmi unavení a chcete jen ležet na gauči a dívat se na televizní pořady, je čas to ukončit. Ano, bude to obtížné, ale výsledek stojí za to! Samozřejmě, ne každému se podaří snadno se změnami setkat, ale pokud si poradíte se svým vlastním konzervatismem a obavami, čekají vás opravdu úžasné změny.

Rada : nebojte se riskovat – nyní je ten správný čas. Rodilí lidé a věrní přátelé vás podpoří, ale pouze pokud se jich sami na to zeptáte. Neváhejte požádat o pomoc.

Slunce č. 7

Zvyk žít měřeným a bezstarostným způsobem může být velmi užitečný, ale brzy ho budete nudit. Když cítíte, že chcete změnu, okamžitě začněte jednat. Neváhejte a neodkládejte důležité schůzky nebo akce až na zítra. Nyní je čas vnést do života něco nového, ať už jde o přeuspořádání nábytku v bytě, stěhování, nové zaměstnání nebo dokonce nový vztah.

Tip : Nebojte se změnit svůj image nebo utratit peníze za drahý předmět. Je před vámi spousta radostných událostí, prostě se nevracejte k předchozí pravidelnosti a buďte otevřeni komunikaci.

Slunce číslo 8

Ti, kteří si vybrali toto konkrétní slunce, si mohou být jisti, že úspěch je již blízko. Buďte však připraveni na nějaké těžkosti na cestě ke štěstí. Překonáte všechno. V žádném případě nepochybujte o svých silných stránkách a nikdy se nevzdávejte na cestě ke štěstí.

Tip : Věřte v sebe, jednejte a pak si užívejte výsledků, které překonají i ta nejodvážnější očekávání.

Zdroj:esoteric