Test: Vyberte kartu a získejte radu pro příští týden

Karta č. 2

Bez ohledu na to, jak moc se snažíme, nikdy nebudeme schopni změnit přístup ostatních lidí k nám, budou i nadále jednat podle svého svědomí a mohou nám vícekrát ublížit.

Místo boje a snahy změnit to, co je, bychom však měli změnit naši reakci na jejich postoj k nám.

Skutečný mír je v nás, proto se soustřeďte na sebe a svůj život a neztrácejte čas tím, co není ve vašich silách.

Tip: Nemůžeme vždy změnit to, co se děje kolem nás, ale vždy můžeme změnit to, co se děje uvnitř nás. Nebojte se, že nemůžete změnit to, co nemůžete udělat.

Karta č. 3

Všechny změny, které potřebujete, začínají ve vás. Pokud existuje něco, co opravdu chcete, neztrácejte čas tím, že to dáte do špatných rukou, protože jste zodpovědní za svůj vlastní osud.

Převezměte tedy kontrolu nad svým životem a začněte dělat změny hned teď. Všechno začne fungovat, když nedáte klíče ke svému štěstí někomu jinému.

Tip: Na koho myslíte, tak se stáváte. Cítíte, co vás přitahuje. Stává se to, co si představujete. Vaše štěstí je ve vašich rukou!

Karta č. 4

Nezáleží na tom, kdo jste a co děláte se svým životem, vždy vás někdo bude kritizovat, ale musíte se naučit nebrat tato slova zblízka, protože jsou výsledkem nešťastného srdce a malé mysli.

Lidé, kteří si budují vlastní úspěch, nemají čas mluvit o ostatních. Posuňte se vpřed a vždy se snažte dosáhnout svého cíle a budete odměněni.

Tip: Co říkají ostatní lidé o vašem životě, říká více o sobě než o vás.

Nebuďte naštvaní ani zarmouceni rozzlobenými slovy, věřte si a pokračujte dál.