Test. Vyberte si kouzelnou kouli a zjistěte, který ze svých skrytých snů si chcete v roce 2023 splnit

Koule 4

Tato krásná koule ukazuje, že sníte o životě v přírodě, že chcete konečně žít v harmonii sami se sebou. Jste nenapravitelný snílek, milujete klid, chcete mít čas přemýšlet, vychutnávat si maličkosti. Něco vám však stojí v cestě a sníte o tom, že to uděláte příští rok. S trochou snahy můžete začít znovu.

Koule 5

Zelená je spojena s přírodou, zdravím a mírem, ale také s penězi a bohatými lidmi. Zelená podporuje harmonii a rovnováhu mezi tělem, mozkem a emocemi. A to jsou vaše přání, chcete příští rok dosáhnout finančního úspěchu, už vás nebaví se starat o peníze. Dobře víte, že je to způsob, jak vybudovat harmonii ve všech oblastech vašeho života. Musíte však změnit svůj postoj k bohatství. To by neměl být cíl, ale způsob, jak dosáhnout úspěchu. Jen tak v příštím roce splníte své sny.

Koule 6

Sníte o vzdáleném světě, exotických cestách. Věříte, že příští rok svůj plán konečně zrealizujete. Existuje jen jedno „ale“ – máte příliš mnoho nedodělků a nemůžete před nimi uniknout. Zvažte, zda tato touha odejít souvisí s tím, že nechcete čelit pravdě. Příští rok bude vhodná doba na kontrolu toho, co skutečně potřebujete.