TEST: Vyberte si obrázek a objevte svou životní vibraci! Výborný rozbor vaší povahy, kariéry, vztahu + skvělé rady

6 – NEVINNOST

Život – Když plujete životem, vždy se dívejte z té pozitivní stránky. Jste typ člověka, jehož sklenice je vždy z poloviny plná. Najdete radost ve všech situacích, dobro v druhých lidech a krásu ve všem kolem sebe. Zdobí vás jakási rozmarná lehkost a nevinnost. Oceníte čerstvé květiny, místní jídlo a krásný západ slunce. Jste milovníkem lidí, zvířat, přírody, hudby, jídla… téměř všeho!

Kariéra – Máte veselou a otevřenou povahu a díky vám se ostatní cítí slyšet a oceňováni. Nejspokojenější jste, když jsou s vaším úsilím spokojeni ostatní. Děti se s vámi přirozeně cítí bezpečně a pohodlně. Poskytujete vynikající podporu. Nemáte rádi vedoucí pozice, protože se necítíte dobře říkat ostatním, co mají dělat nebo jak něco dělat. Byl by z vás vynikající agent zákaznických služeb, pečovatel nebo zdravotní sestra, facilitátor, sociální pracovník nebo pracovník v pohostinství.

Vztahy – Máte velký okruh přátel, se kterými rádi chodíte a chodíte ven. Jste společenský motýl, ale nikoho si k sobě moc nepustíte. Nebudete jen sdílet své bolesti nebo problémy ze strachu, že zklamete ostatní. Čelíte obtížným situacím… takže jim nečelíte vůbec. Raději se vyhněte, než abyste se konfrontovali. Nelíbí se vám být s někým intimní, protože se snažíte vyhýbat všemu, co je vám nepříjemné. Z tohoto důvodu jste ve vztazích povrchní.

Tip – Nemusíte být pořád šťastní, to je v pořádku. Sdílejte svůj smutek nebo nepohodlí s někým, komu důvěřujete. Je zdravější smutek a bolest opustit, než je potlačovat. Je v pořádku vyjádřit celou škálu emocí. Zažijte život naplno, místo abyste se vyhýbali situacím, které pro vás nejsou pohodlné; pomalu se k nim přibližujte. Buďte otevření různým zkušenostem a tomu, co se z nich můžete naučit. Zjistíte, že hlubší vztahy vám přinesou větší uspokojení než ty povrchní. Je v pořádku dostat se do blízkosti někoho, na kom vám opravdu záleží.

7 – NEJISTOTA

Život – Váš život je jako mince. Vše je 50 na 50. Často se cítíte neviditelní, ale hluboko uvnitř chcete být vidět! Už vás nebaví schovávat se ve stínu, chcete se proslavit. Toužíte po vysoké pozici, kde můžete zářit a cítit se milováni a obdivováni. Ale ne vše, co vede k postavení hvězdy, vám přinese naplnění a štěstí.

Necháte se snadno ovlivnit názory jiných lidí a změníte se jako chameleon, abyste zapadli do každé situace. Hluboko uvnitř toužíte po tom, abyste byli přijati a uznáni. Často máte pocit, že jste zmatení a nejste si jisti většinou věcí, které se vám honí hlavou.

Kariéra – I když chcete být vidět, budete dělat jen to, v čem se cítíte dobře. I když říkáte, že chcete uspět, jste nejistí, nedokážete se přimět udělat to, co je nutné k dosažení cíle, který jste si stanovili. Máte velký strach z neúspěchu, který vás bude brzdit nebo žene příliš daleko, abyste se mu vyhnuli. Toužíte po pocitu úspěchu, protože se díky tomu cítíte výjimečně. Ve všem hledáte opětovné potvrzení a teprve pak se cítíte dobře. Přitahuje vás cokoli, co souvisí s reflektorem. Veřejný mluvčí, tanečník, zpěvák, herec, televizní osobnost… kdekoli je pódium, chcete na něm být.

Vztahy – Vzhledem k tomu, že se cítíte zranitelní, příliš se nikomu neotevíráte. Chcete si udržet dojem, že vše máte pod kontrolou. Když vám někdo nabízí radu, víte, jak to brát jako útok nebo kritiku. Vyhýbáte se konfliktům jakéhokoli druhu a raději byste někoho vyškrtli ze svého života, než abyste jim čelili. Máte sklon ovládat nebo přemáhat své milostné partnery. Můžete být velmi sebestřední a sobečtí a ponechat málo prostoru pro přání a touhy přítele nebo milence.

Tip – Máte křehké ego, které je výsledkem strachu z odmítnutí. Víte, jak být sobecký a ovládat ostatní. Skvělé otázky, které si musíte položit, jsou… Kdo vlastně jsem? co vlastně chci? Zkuste odhalit svou pravou identitu místo toho, abyste byli jen tím, čím si myslíte, že musíte být, abyste byli milováni a přijímáni ostatními. Zvažte myšlenku, že to, co opravdu chcete, nemusí souviset se slávou. I když toto čtete, bude pro vás obtížné přijmout tuto radu.

8 – UTRPENÍ

Život – Potřeby druhých jsou vždy na prvním místě. Dáváte ostatním vše, co máte, aby mohli dosáhnout svých cílů a žít svůj život co nejlépe. Často víte, jak to přehánět a vyčerpávat se. Vždy obětujete sebe a své zdraví pro druhé. Máš velké srdce a chceš pomáhat slabším. Asi máte pocit, že peníze jsou formou korupce. Jste zcela zaujati potřebami druhých.

Kariéra – Přitahuje vás jakákoliv kariéra, ve které je segment pomoci druhým. Nemáte rádi korporátní instituce. Pravděpodobně jste již někam vycestovali, abyste pomohli nemocným a zraněným. Ať děláte cokoli, chcete pomoci těm, kteří si sami pomoci nemohou. Dáváte 100 % sebe a svých zdrojů pomoci ostatním.

Vztahy – Jste skvělý a věrný přítel, který je ostatním vždy k dispozici. Nasloucháte a pomáháte, kdykoli můžete. Jste zábavní a pohodoví, ale budete bránit své přátele a okamžitě se ozvete, pokud si všimnete nějaké nespravedlnosti. V romantickém vztahu jste tak soucitní, že víte, jak ignorovat své vlastní potřeby, protože chcete potěšit svého partnera.

Tip – Ve svém životě musíte najít rovnováhu! Přijímat je stejně dobré jako dávat. Naučte se přijímat a přijímat pomoc, když ji někdo nabízí. Nedovolte, abyste dosáhli bodu úplného vyčerpání. Tak se vystavujete riziku, což je kontraproduktivní.

9 – ZVĚDAVOST

Život – Hledáte dobrodružství, jste připraveni cestovat v okamžiku, kdy se naskytne příležitost. Všechno si vyzkoušíte a pak budete vyprávět o svých neuvěřitelných dobrodružstvích. Rádi žijete na hraně, poznáváte nové lidi, objevujete nová místa a cítíte se svobodní. Máte silnou vůli, která přirozeně inspiruje ostatní.

Kariéra – Vzhledem k tomu, že neustále rostete a učíte se, budete mít během svého života mnoho naplňujících kariér. Kariéra, kterou si zvolíte, odráží vaši chuť do života a vaši potřebu svobody. Byl by z vás vynikající podnikatel, průvodce dobrodružných cest nebo autor cestopisů. Jste přirozený vůdce.

Vztahy – Jste velkorysý přítel a milenec. Vše, co máte, využijete na pomoc druhým. Víte, jak být urážlivě upřímný a vznětlivý; pokud někdo překročí hranici, zajistíte, že se to ví. Nestrpíte nesmysly a neradi věci přikrášlujete. Máte atraktivní, zajímavou a zajímavou osobnost. Lidé vás milují. V romantickém vztahu jste velkorysí, otevření a neumíte skrývat své city. Vaše heslo je: vše nebo nic.

Tip – Když něco chcete, musíte být trpěliví. Vězte, že vše se děje v dokonalém načasování. Netrpělivost může sabotovat vaše úsilí.

10 – ADRENALIN

Život – Jste adrenalinový nadšenec, který se narodil s touhou skákat z útesů, závodit s auty, plavat se žraloky nebo seskočit padákem. Máte výraznou a silnou osobnost. Jste přirozený vůdce, vizionář a máte spoustu energie. Vždy si vyberete dobrodružství před opakujícími se každodenními akcemi.

Kariéra – Je jasné, že potřebujete kariéru, kde nebudete sedět u stolu nebo stát na místě. Jste lídr, který miluje inspirovat ostatní lidi k naplnění jejich potenciálu. Byl by z vás skvělý lékař, online podnikatel, obchodník, fitness guru nebo vůdce jakéhokoli druhu.

Vztahy – Jste vždy srdcem večírku, hlasití a otevření. Jste společenští a snadno se spřátelíte. Pokud jde o vztahy, umíte být sebestřední a neuvědomujete si, že byste mohli dusit někoho, kdo není tak společenský jako vy. V lásce často ignorujete city druhých. Jste velmi vášniví, ale ne vždy dostatečně soucitní. Uveďte oba do rovnováhy.

Tip – Zkuste si všímat toho, jak se cítí ostatní. Pomohlo by, kdybyste při sdělování svých nápadů a přání zaujali měkčí přístup. Všimnete si, že lidé kolem vás budou mnohem vnímavější a otevřenější. Snažte se inspirovat ostatní místo toho, abyste vnucovali svůj program. Poslouchejte více. To bude vždy fungovat ve váš prospěch.

11 – ZKLAMÁNÍ

Život – Vaše hlava hodně pracuje. Snadno propadnete nudě, frustraci nebo nespokojenosti. Žijete v minulosti a litujete věcí, které prostě nelze změnit. Máte pocit, že vaše nejlepší roky jsou daleko za vámi.

Kariéra – Máte pocit, že každá vaše práce je nesmyslná a neinspirativní. Navzdory mnoha dovednostem máte pocit, že nemůžete prorazit v oboru, ve kterém jste expert. Už si ani nejste jistí, co vlastně rádi děláte. Rozhodně však cítíte, že si zasloužíte lepší práci, než jakou právě děláte.

Vztahy – I když máte dobré přátele, často máte pocit, že vás vaši přátelé zklamali nebo zradili. Navzdory krásným společným chvilkám hluboko uvnitř cítíte, že lidé jsou sobečtí a starají se jen o sebe. Pokud jste ve vztahu, s největší pravděpodobností se cítíte hluboce nespokojeni a myslíte si, že vašeho partnera všechno zajímá víc než vás nebo že mu na vás vůbec nezáleží. Když s někým chodíte, váš maximální dosah jsou dvě schůzky.

Tip – Pusťte se do minulosti, protože neovládá vaši budoucnost. Rozhodněte se, jaký druh života chcete žít… místo plýtvání energií touhou po jiném scénáři. Začněte dělat aktivity, které vám přinesou radost. Vezměte si kurzy jógy nebo tance nebo jděte na pláž. Hej – začněte se jednou těšit! Pak a teprve tehdy se začnou věci měnit. Místo toho, abyste si stěžovali na to, co je špatné, začněte si představovat budoucnost, která by vás udělala šťastnými.

12 – ODPOVĚDNOST

Život – Jste velmi šťastný člověk s veselou povahou. Hluboko uvnitř však nesete určitou váhu a úzkost. Cítíte tíhu na svých ramenou, kterou zakrýváte krásnými věcmi. Přebíráte na sebe tolik odpovědnosti, zvláště pokud jde o přátele a rodinu. Rád řešíš problémy. Jste stvořeni k tomu, abyste naslouchali problémům jiných lidí a přicházeli s řešeními. Musíte se ujistit, že vás nikdo nezneužívá, protože mnozí jsou přitahováni vaší „fixační“ energií.

Kariéra – Láká vás pomáhat druhým. Tato hluboká potřeba vás posouvá a vede ke kariéře ve filozofii, psychologii, sociální práci, k pozici výkonného asistenta, knihovníka, stewarda, osobního či finančního poradce.

Vztahy – Jste skvělý přítel a rádi se smějete a bavíte. Lidi přitahuje vaše dobrá povaha a něžné srdce. Dáváte přednost malé skupině blízkých přátel před velkou skupinou přátel na párty. Často vás přitahují partneři, kteří nejsou tak silní jako vy. Rádi se cítíte potřební a pomáháte ostatním dosáhnout jejich cílů.

Často se ocitnete v „projektovém vztahu“. Tento typ vztahu je obvykle jednostranný a více dáváte, než dostáváte. I když se takový vztah může na první pohled zdát v pořádku, v určité chvíli si vybere svou daň. Ve vašem milostném vztahu, stejně jako v každém vztahu, do kterého vstupujete, by měla být rovnováha. Jste stejně důležití jako všichni ostatní.

Tip – Měli byste si položit otázku, zda chcete pomoci všem. Pokud vám pomáhání dává pocit míru a cíle… cítíte to tak vždy? Lidé vás budou milovat, ať se děje cokoliv. Musíte se chránit a někdy říct NE. A je v pořádku mít silného partnera, který vám občas dává lásku a podporu. Přijetí pomoci od ostatních neznamená, že jste slabí.