Test: vyberte si svůj oblíbený den v týdnu a my uhodneme vaši postavu (přesnost 99 procent)


STŘEDA
Pokud je vaším oblíbeným dnem středa, máte pravděpodobně netradiční a pokrokovou mysl. Někdy je těžké pochopit, jak funguje vaše mysl. Ale skutečnost, že funguje skvěle, je jistá! Je pravděpodobné, že jste jedním z těch, které lze nazvat inovátorem.
Kdokoli vynalezl lasery nebo jiné neuvěřitelné věci, pravděpodobně všichni tito lidé byli milovníky prostředí.
Pokud to není vtip, pak se díky vaší netriviální mysli můžete nazývat průkopníkem budoucnosti, která mění okolní realitu. Jste jedním z těch, kteří, pokud tvrdě pracujete, dokáží vymyslet něco skvělého.


ČTVRTEK
Čtvrteční milenci jsou obvykle opatrní lidé. Jedná se většinou o pozorovatele. Rádi pozorují svět kolem sebe a lidi a dělají si vlastní závěry. Někdy se potřebují odpojit od světa, aby se dostali k rozumu.
Nejdůležitější věcí pro člověka, který miluje tento den v týdnu, je harmonie. Pokud v životě čtvrtečních milenců panuje harmonie a rovnováha, mohou toho dosáhnout hodně. Pokud se však v jejich měřeném a řádném rozvrhu něco pokazí, okamžitě je vyřadí z obvyklé rutiny.
Pokud jste milenkou ve čtvrtek, zkuste najít rovnováhu mezi tím, co potřebujete, a tím, co od vás společnost vyžaduje. Pamatujte, že váš život řídí harmonie a přispívá k vašemu úspěchu.


PÁTEK
Páteční milenci, jste blázni a odvážní lidé!
Život je pro vás nepřetržitá dovolená, rádi riskujete a děláte to beze strachu. Kromě toho jste velmi citliví na kritiku. Kritika by podle vašeho názoru měla být vyvážená a konstruktivní. Pouze v tomto případě ji budete poslouchat.
Vždy však stojí za to pamatovat, že pátek není víkend. Je nutné vynaložit poslední sílu, pracovat, dosáhnout úspěchu, abyste ve velmi blízké budoucnosti mohli s klidným svědomím klidně relaxovat.


SOBOTA
Pokud máte rádi sobotu, jste typem člověka, který často vyhrává loterii nebo ji alespoň často hraje.
Sobota znmená volno! A zítra není třeba nikam spěchat! Pojďme tančit, projít se, pobavit se! Takhle jde tvůj život.

Jste tím, kdo miluje pohádky a věříte, že se ve vašem životě může stát něco „na povel“. Rádi si sami sebe představujete jako pohádkovou postavu a žijete trochu magicky neskutečný život.
Často si povzdechnete, že ve skutečnosti koberec – letadlo neexistuje a Aladdin a Jasmine jsou jen fiktivní postavy.
Když však přemýšlíte o něčem magickém, uklidníte se a tento svět se stane o něco krásnějším. Je samozřejmě smutné, že žijeme ve světě bez létajících koberců a pohádkových princezen, ale má také moře příjemných a laskavých věcí.


NEDĚLE
Máte rádi neděle víc než cokoli jiného? Pak jste skutečný džin v láhvi, který chce dát laskavost a lásku všem kolem vás.
Jste člověk na dovolené, který se v první řadě stará o ostatní a teprve poté myslí na sebe.
Bez ohledu na to, jak jste v neděli zábavní a dobří, vždy vám někde v hlavě uslyšíte nepříjemné připomenutí, že zítra je čas do práce nebo do školy.
Totéž platí pro člověka, který miluje neděle: zdá se, že cítí neviditelnou váhu odpovědnosti, kterou musí nést za ostatní.

Zdroj:Esoteric