Test: vyberte si židli, na kterou by jste se posadili, a zjistěte, co o vás říká

Stolička č. 1

Ti, kdo si vyberou stoličku, jsou lidé, kteří upřednostňují zájmy ostatních. Často děláte něco ve svůj neprospěch. Test říká, že je to volba altruisty. Ale váš problém je, že nevíte, jak říct „ne“.

Křeslo č. 2

Takovou volbu dělají odvážní lidé, kteří si užívají života, bez komplexů a pochybností o sobě. Test říká, že jsou optimisté. Zaujímají aktivní životní pozici, dosahují cílů a kvůli problémům neztrácejí srdce a rychle je řeší.

Židle č. 3

Zkouška říká, že obyčejnou židli si vybírají lidé, kteří mají velké životní plány. Jedná se o ambiciózní, cílevědomé osobnosti, které jsou kdykoli připraveny vrhnout se do bitvy. Jsou to velcí nadšenci, kteří se nebojí myslet globálně a hodně si dovolit.

Houpací křeslo č. 4

Zkouška říká, že tuto osobu nelze zlomit. Je duchovně rozvinutý, moudrý, má hluboký vnitřní svět. Rodina, spolehlivá zadní část, pohodlí, oddanost a poctivost jsou pro něj velmi důležité. Jedná se o osobu, která již vyzkoušela nejhorší stránky života, překonala slabosti a nyní se stala velmi silnou osobností, kterou již nelze zlomit.

Zdroj:esoteric