Test: Zjistěte skryté stránky své povahy

2.Máte rádi dobrodružství, zejména ta, která nevyžadují spoustu energie a peněz. Užíváte si života, když jste se svými přáteli.

3.Člověk skrývá své emoce, protože se bojí otevírat lidem. Víte, co musíte udělat, abyste dosáhli svých cílů, a můžete v tom pomoci svým blízkým.

4.Kreativní člověk, který by měl být v každé společnosti. Zlepšuje životy lidí kolem sebe neuvěřitelně zajímavými nápady. Ale nebudete naštvaní, pokud vaši přátelé váš nápad neocení.

5.Jste skvělý bojovník, takže často začínáte konflikty a snažíte se vyhrát. Pokud ale najednou cítíte, že jste se mýlili, klidně tuto skutečnost přijměte a omluvte se.

6.Lidé, kteří touží po moci a chtějí obsadit vedoucí pozice. Myslí jen na sebe, ale pokud milovaný potřebuje pomoc, určitě udělá vše pro to, aby ho zachránil před problémy.

7.Chcete, aby vás lidé kolem vás milovali. Ale máte takovou touhu pouze proto, abyste tyto lidi využili k tomu, abyste dostali to, co chcete.

8.Pozitivní momenty najdete i z toho nejstrašnějšího problému, například, že to byla skvělá životní zkušenost. Proto se s vámi o své zkušenosti dělí blízcí lidé.

Zdroj:esoteric