To, co mu před svatbou udělala jeho nevlastní dcera, je strašné

Dcera se s ním začala pravidelně setkávat a byla tak šťastná, že má konečně otce… Upřímně, moc mě to bolelo. Ten muž nezaplatil ani za jeden den studia, nebyl s ní, když se dělo něco důležitého, nebo když byla nemocná, když potřebovala pomoc. Od té doby co se objevil on, zcela na mě zapomněla… ale zpět k příběhu…

Na svatbě mělo být 250 hostů. Do seznamu jsem dopsal i 20 mých známých – koneckonců, za svatbu jsem měl platit já a tak se mi zdálo, že na to mám snad právo. Má partnerka a dcera řekly, že je to všechno v pořádku… Když jsem pak potkal mého kolegu a zeptal se, jestli se těší na svatbu, překvapeně na mě zíral. Vyšlo najevo, že o ničem nevěděl (ani on, ani další mí přátelé). Rozčílený jsem se zeptal rodiny… Dozvěděl jsem se, že sál má jen 250 míst a když se někdo ozve, že nepřijde, pozvou někoho z mých přátel… Vypadalo to, jakoby byli něco méně – každým dnem jsem se cítil víc jak oni. Potvrdilo se to na včerejší rodinné večeři. K mému překvapení se na ní objevil i biologický otec mé nevlastní dcery.

U stolu dcera, kterou jsem vychoval jako svou vlastní, řekla, že má obrovskou radost, že k oltáři ji povede její skutečný otec. Všichni byli nadšeni , ale já jsem cítil, že se mi sevřelo v krku. Nevěděl jsem, jestli se mám smát nebo plakat. Nakonec jsem to nevydržel a vstal:

Pokračování na další straně…