TO JE DŮVOD, PROČ ŽENY V ČÍNĚ NEMAJÍ RAKOVINU PRSU! PROSTĚ TENTO PRODUKT NEJÍ!

Produkt, který není v čínské stravě

Jednoho dne však jeden z mých kolegů přišel s úžasným nápadem: „Číňané nekonzumují mléčné výrobky!“ Když jsme o tom přemýšleli, měli jsme pocit, že se blížíme k opravdu velkému objevu! Nakonec všechno začalo zapadat na své místo!

Byl jsem ohromen. Jak se ukázalo, mléko a mléčné výrobky byly příčinou většiny alergií. Není divu, protože 70% světové populace netoleruje mléčný cukr – laktózu. Než mi diagnostikovali rakovinu prsu, jedl jsem hodně mléka: jogurty, jogurty, sýry a tvaroh. Ve skutečnosti to byl můj hlavní zdroj bílkovin! Naši lékaři považují mléčné výrobky za velmi zdravé, ale Číňané naši lásku k mléčným výrobkům vůbec nesdílejí. Nejí ani sýr a zmrzlinu!

V roce 1989 studie zjistila, že jogurt může způsobit rakovinu vaječníků!

Dr. Daniel Krammer z Harvardské univerzity vyšetřil stovky žen s touto diagnózou a pečlivě studoval jejich stravu. Po tomto objevu jsem úplně opustil všechny produkty obsahující mléko. Najednou jsem si uvědomil, že mléko používáme v mnoha pokrmech – sušenky, pečivo, margarín, sójové výrobky, hotové polévky obsahují mléko ve větší či menší míře.

Nádor zmizel 6 týdnů poté, co jsem se vzdal mléčných výrobků!

Poté, co jsem se vzdal mléčných výrobků, nádor, který chemoterapie nedokázala překonat, se během několika dní zmenšil. Vypadalo to neuvěřitelně! Dva týdny po druhé chemoterapii nádor začal svědit, potom změkl, pak se zmenšil a nakonec úplně zmizel!

Lékaři nemohli uvěřit svým očím, ale všechna vyšetření se potvrdila – nádor byl nejen potlačen, ale také úplně zmizel! A to je 6 týdnů poté, co jsem se úplně vzdal mléčných výrobků.

Většina lékařů je samozřejmě vůči mému objevu velmi skeptická. Pro mě je však souvislost mezi rakovinou prsu a konzumací mléčných výrobků stejně jasná jako souvislost mezi rakovinou plic a kouřením. Vyhýbání se mléku nejen vyléčilo mou rakovinu, ale také zlepšilo moji hormonální rovnováhu. Pokud tedy stále těžko uvěříte, že tato metoda funguje, podívejte se na mě. Jsem toho živým potvrzením! “

Zdroj:Fithacker