To je to, co Nostradamus předpověděl pro rok 2022 – příští rok bude ničivější než kterýkoli doposud

Zombie apokalypsa

Nostradamus předpovídá, že ruský vědec přijde s biologickou zbraní, která uměle promění lidi v zombie. Na konci procesu lidstvo vymře, a to znamená konec světa.

Biblický hladomor

Podle astrologa bude příští rok nebývalý hladomor. „Velký hybatel obnovuje věky,“ řekl. Na základě toho kromě moru čelíme biblickému hladovění.

Sluneční bouře

Nostradamova třetí předpověď je, že prudké sluneční bouře budou pro lidstvo představovat velkou výzvu. Jak píše, „uvidíme vzestup vody a pád země“. Předpovídá se, že začne masová migrace, a proto můžeme očekávat planetární válku o zbývající zdroje.

Na Zemi dopadá asteroid

V roce 2022 se očekává několik přírodních katastrof, včetně zasažení planety asteroidem. Říká, že se to s největší pravděpodobností stane 6. května, kdy se asteroid KF1 z roku 2009 přiblíží k Zemi. Dopad asteroidu způsobí explozi o síle 230 kilotun, protože asteroid je stejně velký jako pyramida v Gíze. A to znamená, že to bude ekvivalentní výbuchu patnácti atomových bomb v Hirošimě.

Ničivé zemětřesení

25. listopadu 2022 se budou mít obyvatelé Kalifornie čeho bát, alespoň podle Nostradama. Astrolog do dnešního dne předpověděl velké zemětřesení, které způsobí smrt mnoha lidí a také několik dalších ran.

Vojákům dali čip do mozku

Podle Nostradamova šestého proroctví bude vojákům zasazen čip do hlavy. To znamená vytvořit supervojáky, kteří pomohou zachránit lidstvo.

V roce 2022 se tedy očekává ekonomický kolaps, přijde doba umělé inteligence, vypukne válka a budeme muset čelit i zemětřesením, hurikánům, vzestupu hladiny moří, tsunami, asteroidům a hladomoru. A kdyby tomu tak nebylo, byli by zombie.

Nostradamus prorokuje, že nás čekají nebývalé mory, že nebudeme schopni přežít a lidská rasa navždy zmizí z povrchu Země, pokud naše planeta vůbec přežije.

Zdroj:lifter