Tohle je nejkrásnější Slovák roku 2023. Modeling ho neživí!

Tomáš také vzpomínal na svou účast v soutěži krásy v Polsku, což pro něj byla zcela nová zkušenost. Popisoval, že to bylo něco úplně jiného a že nevěděl, do čeho jde. Musel se postavit před náročné výzvy, jako je plavání v nádrži se žraloky. Přestože to bylo náročné, řekl, že si to užil naplno a zvládl to v pohodě.

Modeling ho neživí

Možná byste si na základě jeho vzhledu mysleli, že se živí jako model, ale skutečnost je přesně opačná. „Modeling je pro mě stále novinkou, nedostal jsem žádné nabídky, takže uvidíme,“ řekl Tomáš. Zaměřuje se na mužské práce v zahraničí. Jeho způsob obživy spočívá ve stavebnictví a má svůj vlastní podnik. „Momentálně pracuji v Nizozemsku, ale má firma začíná prosperovat v Německu, takže jsem se rozhodl jít touto cestou a uvidíme, kam mě to vyvede v budoucnu,“ sdělil Tomáš v rozhovoru pro Teleráno.

Samozřejmě, když má člověk zájem vypadat dobře, musí v tom něco dělat. Tomáš sdělil, že pohyb je pro něj běžnou součástí života. „Stále se starám o svou kondici, protože jsem bývalý sportovec, je to pro mě přirozené, a posilovna je už součástí mé rutiny. Co se týče krásy, nemám k tomu žádný zvláštní vztah, takže nepoužívám žádné krémy a podobné výrobky.“ Podívejte se v naší fotogalerii na více snímků tohoto atraktivního mladíka.

Tomáš Benko Zdroj: Instagram: tom_askob